Pia Kvist

Traumapsykoterapiakoulutettava, musiikkiterapeutti

Olen koulutukseltani KM, musiikkiterapeutti. Olen työskennellyt pitkään opetusalalla vaativan erityisen tuen lasten ja nuorten kanssa, joiden haasteet liittyvät mm. autismin kirjoon, haastavaan käyttäytymiseen, kehitykselliseen kielihäiriöön, psyykkiseen oireiluun, liikuntavammaan, kuulovammaan ja vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien (AAC) käyttöön. Pystyn kommunikoimaan viitottua puhetta ja kuvakommunikaatiota käyttävien kanssa. Teen musiikkiterapiaa Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena sekä nuorten kuntoutuspsykoterapiana. Nyt opiskelen traumapsykoterapeutiksi, arvioitu valmistumisaika on keväällä 2025. Musiikkiterapeuttina olen toiminut vuodesta 2020 alkaen.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset, esimerkiksi masennukseen, ahdistuneisuuteen, elämään liittyviin muutoksiin ja kriiseihin, ja mielen hyvinvointiin liittyen. Musiikin hyödyntäminen osana terapiaa on myös mahdollista tapaamisissa.

Minulle ovat tärkeitä asiakkaan sensitiivinen kohtaaminen ja turvallisen vuorovaikutustilanteen luominen. Myös monialainen yhteistyö on minulle tärkeää, ja asiakkaan kokonaistilanteen huomiointi on olennainen osa kuntoutuksen suunnittelua. Haluan tarjota asiakkaalle rauhallisen ja kuuntelevan tilanteen, jossa voidaan edetä hänen ehdoillaan.

Tervetuloa vastaanotolle!

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven. Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykoterapia
 • Terapeutit

Kiinnostuksen kohteet

 • Psykoterapia
 • Mielenterveys
 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli

Palvelut

 • Tuki- ja kriisikäynti
 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito

Toimipisteet

Komppi Mehiläinen Oulu Hallituskatu
Hallituskatu 29 B 21, 2. krs
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
  Hinta-arvio 62.30 € (*62.30 €)
 • Tuki- ja kriisikäynti
  Hinta-arvio 74.20 € (*74.20 €)