Pia Kvist

Traumapsykoterapiakoulutettava, musiikkiterapeutti

Olen koulutukseltani KM, musiikkiterapeutti. Olen työskennellyt pitkään opetusalalla vaativan erityisen tuen lasten ja nuorten kanssa, joiden haasteet liittyvät mm. autismin kirjoon, haastavaan käyttäytymiseen, kehitykselliseen kielihäiriöön, psyykkiseen oireiluun, liikuntavammaan, kuulovammaan ja vaihtoehtoisten kommunikointimenetelmien (AAC) käyttöön. Pystyn kommunikoimaan viitottua puhetta ja kuvakommunikaatiota käyttävien kanssa.

Teen musiikkiterapiaa hyvinvointialueen maksusitoumuksella tai itsemaksaville asiakkaille (hinta alk. 99e käynti) sekä Kelan kuntoutuspsykoterapiaa musiikkiterapiana 16-25-vuotiaille (hinta Kela-korvauksen jälkeen alk. 41.40e).

Nyt opiskelen traumapsykoterapeutiksi, arvioitu valmistumisaika on keväällä 2025. Otan vastaan koulutusasiakkaita.

Musiikkiterapeuttina olen toiminut vuodesta 2020 alkaen. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset, esimerkiksi masennukseen, ahdistuneisuuteen, elämään liittyviin muutoksiin ja kriiseihin, ja mielen hyvinvointiin liittyen. Musiikin hyödyntäminen osana terapiaa on myös mahdollista tapaamisissa. Minulle ovat tärkeitä asiakkaan sensitiivinen kohtaaminen ja turvallisen vuorovaikutustilanteen luominen. Myös monialainen yhteistyö on minulle tärkeää, ja asiakkaan kokonaistilanteen huomiointi on olennainen osa kuntoutuksen suunnittelua. Haluan tarjota asiakkaalle rauhallisen ja kuuntelevan tilanteen, jossa voidaan edetä hänen ehdoillaan.

Minut tavoittaa puhelimitse numerosta 040 359 2990.

Tervetuloa vastaanotolle!

Ota yhteyttä

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Terapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykoterapia
 • Terapeutit

Kiinnostuksen kohteet

 • Psykoterapia
 • Mielenterveys
 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli

Palvelut

 • Yksilöterapia
 • Tuki- ja kriisikäynti
 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
 • Musiikkiterapia

Toimipisteet

Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Oulu Kirkkokatu
Kirkkokatu 6, 2. kerros
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
Mehiläinen Terapiaklinikka Oulu
Uusikatu 53
Puhelin, Ajanvaraus050 449 7739Hinta 0,084 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
  Hinta-arvio 67.80 € (*67.80 €)
 • Yksilöterapia
  Hinta-arvio 81.80 € (*81.80 €)
 • Tuki- ja kriisikäynti
  Hinta-arvio 81.80 € (*81.80 €)

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Ethän kirjoita tähän arkaluontoisia potilastietoja itsestäsi.