Palvelut kotiin ikääntyneille


Kotipalvelu Mehiläinen tarjoaa ikääntyneille yksilöllistä tukea arjen toimiin, kotihoitoon ja kotisairaanhoitoon. Lisäksi ikääntyneen omaishoitajan vapaiden järjestämiseen on tarjolla helpotusta.

Kaikkien erilaisten kotiin tarjottavien palveluiden päätavoite on tehdä kodista turvallinen ja viihtyisä paikka. Kotisairaanhoitoon liittyvä lääkehoito toteutetaan aina vastuullisesti ja lääkärin määräyksen mukaisesti. Arjen tukea on kodin lisäksi tarjolla myös kodin ulkopuolelle suuntautuviin arjen askareisiin. Kotipalveluissa asiakkaan sen hetkinen tilanne huomioidaan kokonaisvaltaisesti, turvallisesti ja pyrimme toimimaan ennaltaehkäisevästi. Hoitajamme ovat ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Huomioimme myös omaiset ja muun asiakkaan lähipiirin kuuluvat, esimerkiksi omaishoitajat.

Kotipalvelu Mehiläisen palvelut ikääntyneille

Uskomme, että hyvin toteutettu kotihoito voi auttaa asiakkaitamme elämään täysipainoista ja rikasta elämää. Sekä Kotisairaanhoito että Kotihoito ja arjen tuki ikääntyneelle -palvelu suunnitellaan aina yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Hoidosta ja arjen tuesta vastaavat ammattilaiset toimivat niin, että kotipalvelu on aina mahdollisimman huolella, asiakkaasta välittäen ja ammattitaitoisesti toteutettu. Palvelun aloitus on vaivatonta, tehdään joustavasti ja ripeästi. Teemme ennaltaehkäisevän kartoituskäynnin maksutta.

Miten saan lisätietoja kotipalveluista?

Jos haluat lisää tietoa kotiin tarjottavista palveluista ikääntyneille tai sinulla on käytössäsi kotihoidon palveluseteli, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Uudet asiakkaat:

Nykyiset kotihoidon asiakkaat:

kotipalvelu@mehilainen.fi

Tutustu myös muihin Kotipalvelu Mehiläisen palveluihin!

Asiakkaiden kokemuksia kotipalveluista

Mehiläisen asiakkaina olemme kokeneet, että asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat etusijalla ja niitä kunnioitetaan. Erittäin tärkeää on myös ollut täsmällisyys ja toisaalta myös joustavuus toivottujen hoitoaikojen suhteen. Hoito ja hoiva on ollut asiantuntevaa ja laadukasta ja olemme olleet kaikin puolin tyytyväisiä.

Töihin Mehiläisen kotipalveluihin?

Kiinnostaisiko työ kotihoidon ja ikäihmisten parissa? Hae meille töihin.