Lääkäri tutkii potilasta
Needs review

Korkeatasoisen hoidon lisäksi haluamme kohdata asiakkaamme yksilöllisesti, välittävästi ja arvostavasti. Tähän pyrimme keräämällä palautetta eri tavoin asiakkailtamme. Palautteen kautta ymmärrämme asiakkaidemme kokemuksia paremmin ja kykenemme kehittämään toimintaamme edelleen.

Näin asiakkaat meitä suosittelevat

Tutustu Jutan tarinaan

 

Tutustu Mirjan tarinaan ja siihen, miksi Mirja suosittelee Mehiläistä

 

NPS-mittari kertoo suositteluhalukkuudesta

Asiakaskokemusta mitataan Mehiläisessä kansainvälisesti tunnetun nettosuositteluindeksin eli NPS-mittarin (Net Promoter Score) avulla. NPS-mittari kertoo reaaliaikaisesti, kuinka suuri osa asiakkaistamme suosittelisi Mehiläistä läheisilleen ja tuttavilleen. NPS-lukema voi olla mitä tahansa lukujen -100–100 väliltä. Mitä korkeampi mittarin lukema on, sitä useampi asiakkaamme kertoo suosittelevansa Mehiläistä. Yli 50:n NPS-lukemaa voidaan pitää erittäin hyvänä tuloksena.

Asiakaskokemusta mitataan kattavasti

NPS-asiakaskokemusmittaus aloitettiin Mehiläisessä vuonna 2014. NPS-mittaus on käytössä Mehiläisen lääkärikeskuksissa, työterveyshuollossa ja sairaaloissa sekä Hammas Mehiläisen toimipisteissä ympäri Suomea. Mittaus kattaa muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kaikkien erikoisalojen käynnit sekä osan laboratorio- ja kuvantamiskäynneistä.

Asiakas saa käynnin jälkeen tekstiviestikyselyn

Satunnainen otos Mehiläisessä asioineista asiakkaista saa kaksi tuntia vastaanottokäynnin jälkeen tekstiviestikyselyn. Kyselyssä pyydetään arvioimaan saatua palvelua asteikolla 0-10. Samassa yhteydessä voi antaa sanallista palautetta käynnistä ja kertoa, kuinka voisimme parantaa asiakaskokemusta jatkossa.

Mikäli asiakkaan antama palaute on negatiivinen (arvosanat 0-6), olemme häneen yhteydessä puhelimitse. Haluamme kuulla vielä tarkemmin, mihin hän ei ollut saamassaan palvelussa tyytyväinen ja mitä voisimme tehdä toisin seuraavalla kerralla.

NPS-mittaukseen vastaaminen on vapaaehtoista, mutta se on helppo ja tehokas tapa antaa ruusuja ja risuja sekä kehitysehdotuksia Mehiläiselle. Tekstiviesti maksaa asiakkaalle normaalin testiviestin hinnan.

Lähetämme NPS-viestejä samalle asiakkaalle enintään kerran puolessa vuodessa. NPS-kyselyviestien vastaanottamisen voi kieltää asettamalla itselleen palveluviestikiellon OmaMehiläinen-palvelussa. Viestit voi kieltää myös soittamalla asiakaspalveluun tai pyytämällä Mehiläisen vastaanoton hoitohenkilökuntaa kirjaamaan kiellon asiakastietoihin.

Asiakkaamme voivat antaa palautetta myös palautelomakkeella.

Asiakkaittemme kokemuksia Mehiläisestä