Ammatillinen vammaispalvelu

Vammaispalvelut kotiin

Ammatillinen vammaispalvelu on vammaisille suunnattua kotihoidon palvelua, joka vastaa asiakkaan vaativaan hoidolliseen tarpeeseen. Ammatillisen vammaispalvelun toiminta-ajatuksena on yksilöä kunnioittava ja asiakaslähtöinen palvelu, joka on luottamusta herättävää, turvallista ja asiantuntevaa.

Mistä hoidollisessa vammaispalvelussa on kyse?

Asiakkaan terveyttä, toimintakykyä ja vireyttä pyritään ylläpitämään ja edistämään niin, että elämän laatu ja hyvinvointi kasvavat tai pysyvät ennallaan, aina kunkin potilaan oman tilanteen huomioiden. Näin asiakas voi elää mahdollisimman täyttä elämää omassa kodissaan ja myös mahdollisimman pitkään.

Palvelusta vastaa osaava, välittävä ja ammattitaitoinen sosiaali- ja terveysalan koulutuksen omaava henkilökunta, joilta löytyy vankkaa kokemusta niin vaikeasti vammaisten henkilöiden vaativasta hoidosta kuin tarvittavien apuvälineiden ja kommunikointiomenetelmien tärkeydestä. Joustavan toimintarakenteemme vuoksi pystymme toimittamaan ammattitaitoisia hoitajia lyhyelläkin varoitusajalla eripituisiin tarpeisiin, eli myös lyhytaikainen hoidollinen avustaminen onnistuu pidempienkin hoitosuhteiden lisäksi.

Kysy lisää

Jos haluat lisää tietoa kotiin tarjottavista vammaispalveluista tai sinulla on käytössäsi palveluseteli, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

  • Etelä-Suomen alue: 050 433 1665
  • Länsi-Suomen alue: 050 433 1663
  • Keski- ja Itä-Suomen alue: 040 433 1665
  • Pohjois-Suomen alue: 050 433 1665

kotipalvelu@mehilainen.fi

Tutustu myös muihin kotiin tarjottaviin vammaispalveluihimme!