Hintsa Performancen tiimivalmennukset johdolle ja avainhenkilöille

Tilaa Hintsa Performancen tiimivalmennukset johdolle ja avainhenkilöille

PALVELU:
KENELLE:
Ryhmälle
LISÄTIEDOT:
Valmennukset räätälöidään yrityskohtaisesti
YLEISKUVAUS:
Tiimivalmennuksien tavoitteena on auttaa tiimin jäseniä muodostamaan vahva perusta omalle hyvinvoinnilleen ja suorituskyvylleen valmentajan johdolla.
PALVELUNTARJOAJA:
Hintsa Performance
TILAT:
Sovitaan asiakkaan kanssa

Hintsan tiimivalmennuksien tavoitteena on auttaa tiimin jäseniä muodostamaan vahva perusta omalle hyvinvoinnilleen ja suorituskyvylleen valmentajan johdolla.

Hintsan tiimivalmennuksien tavoitteena on auttaa tiimin jäseniä muodostamaan vahva perusta omalle hyvinvoinnilleen ja suorituskyvylleen valmentajan johdolla. Valmennukseen sisältyvät yhteiset tapaamiset vahvistavat tiimiä, tukevat kunkin yksilön valmennusmatkaa sekä valmentavat tiimin jäseniä hyvinvoinnin johtamiseen organisaatiossa. Hintsan kokonaisvaltainen valmennuskonsepti on alun perin kehitetty ammattiurheilijoille ja muokattu vastaamaan yritysjohdon tarpeisiin. Fyysisesti ja henkisesti hyvinvoiva ihminen on parempi versio itsestään esimiehenä, kollegana, puolisona, vanhempana ja ystävänä.

Hintsan tiimivalmennukset perustuvat Hintsan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin malliin. Ohjelmissa on aina kaksi osaa: tiimille yhteinen osio ja henkilökohtainen valmennusosio. Yhteisen osion teemat sovitaan tapauskohtaisesti ja voivat olla joko henkilökohtaiseen hyvinvointiin sekä itsensä johtamiseen tai organisaation hyvinvoinnin johtamiseen liittyviä. Henkilökohtainen valmennusosio on aina hyvin yksilöllinen ja optimoitu kunkin osallistujan elämäntilanteeseen ja mahdollisiin tavoitteisiin.

1. Laaja johtoryhmän valmennuskokonaisuus

Erittäin kattava noin 7-8 kk ohjelma. Tiimin yhteisinä osioina ovat kick-off, kolme off-site tapaamista (1,5vrk per kerta) sekä kaksi luentoa, joiden sisällöt räätälöidään tiimin tarpeiden mukaisesti. Henkilökohtaisiin ohjelmiin sisältyvät laajat terveystarkastukset, fyysiset mittaukset sekä kyselyt, joiden perusteella kullekin osallistujalle laaditaan oman valmentajan kanssa valmennussuunnitelma. Valmennussuunnitelmaa käydään läpi koko ohjelman ajan. Asiakkaalla on nimetty tiimi, johon kuuluvat Hintsan päävalmentaja, lääkäri, hoitaja, projektipäällikkö sekä jokaiselle henkilölle nimetyt omat valmentajat.

2. Joustava etävalmennuskonsepti johtoryhmistä asiantuntijatiimeihin

Yllä olevasta ohjelmasta tiivistetty etävalmennuskonsepti, joka soveltuu hyvin monikansallisille ja eri paikkakunnilla oleville tiimeille, oli kyseessä sitten johtoryhmä tai asiantuntijatiimi. Konsepti on sama Hintsan kokonaisvaltaiseen malliin perustuva, mutta interventioiden laajuus ja määrä on pienempi.

Ohjelman kesto on noin 3-5kk. Yhteisinä osioina ovat kick-off ja kolme luentoa, joiden teemat räätälöidään tiimin tarpeiden mukaan. Henkilökohtaiset ohjelmat ovat intensiivisiä 5-8vkon valmennusjaksoja, joiden pohjalla toimivat Hintsan hyvinvointikysely ja haastattelu oman valmentajan kanssa. Ohjelman ketterästä luonteesta johtuen se soveltuu myös hyvin kiireiseen ja nopeasti muuttuvaan ympäristöön, esim. tiimissä tai organisaatiossa esiintyviin kriisitilanteisiin puuttumiseen.

Valmennuskokonaisuus sekä tarjoukset räätälöidään asiakasyrityksen toiveiden mukaisesti. Keskustelupyynnöt suoraan Hintsa Performance.

Tilaa Hintsa Performancen tiimivalmennukset johdolle ja avainhenkilöille

PALVELU:
KENELLE:
Ryhmälle
LISÄTIEDOT:
Valmennukset räätälöidään yrityskohtaisesti
YLEISKUVAUS:
Tiimivalmennuksien tavoitteena on auttaa tiimin jäseniä muodostamaan vahva perusta omalle hyvinvoinnilleen ja suorituskyvylleen valmentajan johdolla.
PALVELUNTARJOAJA:
Hintsa Performance
TILAT:
Sovitaan asiakkaan kanssa

Tätä valmennusta täydentävät palvelut

Coaching, tavoitteellista valmennusta avainhenkilöille
Coaching, tavoitteellista valmennusta avainhenkilöille ja johdolle

Coaching on henkilökohtaista valmentamista, jossa valmentaja auttaa avainhenkilöä pääsemään asettamiinsa tavoitteisiin. Valmentajana toimii psykologi.

Tutustu ja tilaa