Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Oulu Keskusta Kauppurienkatu

Kauppurienkatu 8 (3.krs)
90100 Oulu
Siirry ajanvaraukseen

Me Fysios Mehiläinen Oulu Kauppurienkatu 8 B (4.9.alkaen) fysioterapeutit tarjoamme korkeatasoista fysioterapiaa tuki- ja liikuntaelinperäisiin  ongelmiin kaikille ikäryhmille nuorista senioreihin. Terapeuteiltamme löytyy vankka kokemus ja osaaminen tuki- ja liikuntaelin-, OMT- , urheilu- , seniori-  sekä äitiysfysioterapiasta  ja lantionpohjan fysioterapiasta . Palveluihimme kuuluu myös mm. hieronta , akupunktio , huimauksen  ja purentavaivojen hoito .

Meille voit tulla kuntoutumaan mikäli haluat päästä eroon akuutista- tai kroonisesta kivusta, kuten niska- , selkä- , olkapää-, polvi-  tai lonkkakivuista . Saat apua leikkauksen jälkitiloihin sekä leikkauksesta kuntoutumiseen . Voit tulla fysioterapiaan myös ennaltaehkäisevälle käynnille.

Meille voit tulla lähetteellä tai ilman. Teemme myös kotikäyntejä. Mikäli et löydä sopivaa aikaa itsellesi nettiajanvarauksen kautta, soita 010 237 700 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Tervetuloa fysioterapiaan Ouluun ! Olemme osa Mehiläistä. Katso lisää vapaita aikoja Mehiläisen toimipistesivulta .

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Niina Sarias, p. 040 736 7661 tai niina.sarias@mehilainen.fi

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen terapeutit:

Fysioterapia

Jyrki Madetoja

Laura Nummi

Maija Impola

Marjo Vesala

Sofia Lahtinen

Sonja Pakonen

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen  tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.

Harjoittelumahdollisuudet

Fysios Mehiläinen Oulu Kauppurienkadulla on harjoittelusali, josta löytyy alipainelaitteet voimaharjoitteluun sekä pienvälineistöä. Meillä on laadukkaat tilat toteuttaa terapeuttista harjoittelua. Salilla on esteetön kulku ja salin käyttö vain terapeutin kanssa.

Järjestämme ryhmiä, laidasta laitaan, kuten senioreille tasapaino- ja voimaryhmiä sekä äiti-vauvaryhmiä. Ryhmän vetäjänä toimii aina fysioterapeutti.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri. Puhelinpalvelumme palvelee ma-to klo 8-20 ja pe klo 8-16


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Kauppurienkatu 8 B (3.kerros)

Julkisillä pääsee helposti perille ja lyhyen kävelymätkan päästä löytyy useampi bussipysäkki. Katso tarkemmat yhteydet www.oulunjoukkoliikenne.fi

Jos tulet omalla autolla kannattaa pysäköidä kaupungin alle parkkihalli Kivisydämeen, lähelle hissiä D , joka nousee suoraan ko. toimipisteen eteen Kauppurienkatu 8 B (ks.https://oulunpysakointi.fi/kivisydamen-kartta-ja-sisaankaynnit/), erit.jos olet liikuntarajoitteinen, niin kadunvarsipysäköintiä ei ole missään kovin lähellä koska vieressä kulkee joukkoliikennekatu.

Pysäköinti

Esteettömyys

Toimipiste on esteetön

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Fysioterapeutti TtM, MDT Diploma
OMT-fysioterapeutti
Fysioterapeutti
OMT-fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
OMT-fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun