Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Oulu Kontinkangas

Kiviharjunlenkki 7
90220 Oulu
Siirry ajanvaraukseen

Fysios Kontinkangas on vahva neurologisen kuntoutuksen  toimija. Teemme työtä vastaanotolla ja kotikäynneillä sekä allasterapiaa  alueen uimahalleissa. Meillä on terapeutteja erikoistunut niin lapsiin kuin aikuisiin sekä tuki- ja liikuntaelinongelmiin .

Olemme luotettava ja laadukasta fysioterapiaa  tuottava toimipiste Oulussa. Teemme sekä neurologista fysioterapiaa lapsille ja aikuisille että allasterapiaa ja tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa. Meillä on myös terapeutteja erikoistunut vauvaterapiaan. Laaja osaaminen ja jatkuva kouluttautuminen takaavat asiakkaalle osaavat kuntoutusalan ammattilaiset tukemaan kuntoutusta. Meillä on myös KELA:n toimintaterapiasopimus ja tooimintaterapeutti Riikka Pikkupirtti

Fysios Kontinkangas sijaitsee Oulussa Kontinkankaan kaupunginosassa. Meille on helppo tulla, löydät maksuttomat parkkipaikat talon päädystä. Toimipisteemme on esteetön ja odotushuoneen yhteydessä on asiakkaiden käytössä inva wc. Käytössämme on 6 hoitohuonetta ja tilava harjoitussali laitteineen, jotka tukevat varsinkin neurologista kuntoutusta.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Meillä on erityisesti huomioitu neurologiset kuntoutujat ja lapsille on erillinen lasten terapiahuone. Toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. LiteGait painokevennetty kävelyharjoitelaite, motomed ja Q-penkki.

Allasterapiaa toteutetaan niin lapsi- kuin aikuiskuntoutujille esim. CP-vammaisille  ja aivoverenkiertohäiriö  asiakkaille. Allasterapia mahdollistaa sellaisia toimintoja sekä liikkeitä, jotka voivat muuten olla haastavia tai mahdottomia muualla kuin altaalla. Allasterapiassa voidaan harjoitella mm. hengitys- ja verenkiertoelimistöä, tasapaino- ja koordinaatioharjoitteita sekä hyviä nivelliikkuvuuksia. Tasapainon harjoittaminen ja ylläpitäminen onnistuu hyvin vedessä esim. Parkinsonin tauti , MS-tauti  ja reuma -asiakkailla. Allasterapioita toteutamme mm. Raksilassa, Raatissa, Zimmarissa ja Vesi-Jatulissa.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen vastaavaan fysioterapeuttiin: Niina Sarias , p. 040 7367661.

Harjoittelumahdollisuudet

Toimipisteellämme on käytössä 6 hoitohuonetta sekä harjoittelu sali. Sali on varustettu laitteilla, jotka tukevat varsinkin neurologista kuntoutusta. Meillä on käytössä LiteGait painokevennetty kävelyharjoitelaite, jolla voi harjoitella niin juoksumatolla kuin tilojemme käytävillä.

Toimipisteessä oleva sali on vain terapiakäytössä. Sali on esteetön ja sinne pääsee helposti pyörätuolilla ja sähkärillä.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Toimipisteemme sijaitsee Kontinkankaalla SRK (Suomen Rauhanyhdistyksen Keskustoimiston) kanssa samassa rakennuksessa. Kajaaninkadun puolella Peltolan risteyksessä bussipysäkit, joista kaikki keskeiset linjat kulkevat keskustaan päin, myös Citybussi-linja ajaa edestämme ihan Kiviharjunlenkkiä pitkin.

Pysäköinti

Rauhanyhdistyksen päässä ilmaisia vieras-parkkipaikkoja.

Esteettömyys

Toimipisteemme on esteetön ja odotushuoneen yhteydessä on asiakkaiden käytössä inva wc. Ulko-ovessa on sähköinen avaus mahdollisuus ja sisäänkäynnille vie lämmitetty, loiva luiska.

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti OMT
Fysioterapeutti TtM, MDT Diploma
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
OMT-fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, toimintaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti