Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Kempele

Zeppeliinintie 1
90450 Kempele
Siirry ajanvaraukseen

Fysioterapia Kempele

Me Fysios Kempeleessä olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelinongelmien ratkaisuun sekä neurologiseen kuntoutukseen . Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  sekä Oulun kaupungin lääkinnällisen kuntoutuksen ja rintamaveteraanien kuntoutuksen palveluntuottaja.

Meille voit tulla kuntoutumaan mikäli sinulla on akuutteja tai pitkäaikaisia kipuja  ja ongelmia, kuten niska- , selkä- , hartia- , lonkka- , polvi-  tai olkapääkipuja . Hoidamme leikkauksien jälkitiloja  ja autamme leikkauksesta kuntoutumisessa. Kuntoutamme erilaisia rasitusvammoja ja meiltä löytyy vankka osaaminen urheilufysioterapiasta . Meiltä saat apuja myös turvalliseen raskausajan ja synnytyksen jälkeisen liikunnan harrastamiseen, lantionpohjan toimintahäiriöiden hoitoon  sekä vatsalihasten erkauman  kuntouttamiseen.

Neurologisen fysioterapian  puolella hoidamme neurologisista sairauksista  tai erilaisten vammojen  aiheuttamista neurologisista oireista johtuvia ongelmia, kuten lihasheikkouksia tai liiallista jäykkyyttä nivelissä ja lihaksissa. Tavoitteena on auttaa kuntoutujaa selviytymään päivittäisistä toiminnoista ja arkielämän haasteista. Toteutamme neurologista fysioterapiaa toimitiloissamme, terapia-altaalla Zimmarissa sekä asiakkaan kotona.

Meille voit tulla lähetteellä ja ilman. Teemme myös kotikäyntejä. Ajan voit varata nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla 010 237 700 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen Niina Sariakseen , p. 040 7367661.

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloissamme kahdesta hoitohuoneesta yhdistyy harjoittelutila pienryhmille, kuten Pilates-ryhmille. Harjoittelu tapahtuu yhdessä terapeutin kanssa, ei mahdollisuutta harjoitella itsenäisesti.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,084 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Mehiläinen Kempele sijaitsee Kauppakeskus Zeppelinin 2. kerroksessa. Tiloihimme pääsee joko liukuportaita tai hissiä käyttäen. Zeppeliniin kulkee useita linja-autoja. Katso tarkemmin www.oulunjoukkoliikenne.fi .

Pysäköinti

Kauppakeskuksessa on isot maksuttomat parkkipaikat ympäri kauppakeskusta.

Esteettömyys

Toimipiste on esteetön.

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun