Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Helsinki Itäkeskus

Asiakkaankatu 3 A, 2.krs sisäänkäynti Lyypekinkujalta
00930 Helsinki
Siirry ajanvaraukseen

Fysioterapia Helsinki Itäkeskus Resiina

Fysioterapiaa Itäkeskuksessa  tarjoaa Fysios Mehiläinen Helsinki Itäkeskus. Fysios Mehiläinen Itäkeskus on oikea osaamiskeskus. Meillä on erittäin vahvaa osaamista tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon ja neurologiseen fysioterapiaan . Useat terapeuttimme toimivat myös fysioterapiakouluttajina sekä konsultoijina ja ammattilaisemme kouluttautuvat jatkuvasti. Puheterapeutit  ja neuropsykologi täydentävät huippuosaajajoukkoamme.

Meiltä löytyy OMT-fysioterapian  huippuosaamista, tuki- ja liikuntaelinfysioterapian erikoisosaamista, osteopatiaa , neurologisen fysioterapian erikoisosaamista, kela-kuntoutusta, lymfaterapiaa , hierontaa , akupunktiota  sekä pohjallisten valmistusta . Meiltä tullaan hakemaan apua kauempaakin. Tilamme ovat myös vastaremontoidut ja sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Itäkeskuksessa. Teemme myös kotikäyntejä ja fysioterapiaa etänä .

Fysios Mehiläinen Itäkeskus Resiina  on samoissa tiloissa kanssamme. Resiina Itäkeskuksessa on vahvaa erikoisosaamista mm. lasten sekä nuorten fysioterapiasta  ja toimintaterapiasta . Lue lisää täältä. 

Meille voi tulla myös Helsingin kaupungin palvelusetelillä (palse) fysio- tai lymfaterapiaan. Meillä on useita yrityssopimuksia työntekijöiden fysioterapiasta ja hieronnasta. Meille voi tietysti tulla myös ilman lähetettä omalla kustannuksella.

Tutustua tarkemmin Itäkeskuksen asiantuntijoihin ja heidän osaamiseensa.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri. p.010 237 700 ma-to 8-18 pe 8-16 Puheluiden hinta 0,0835 eur/puh + 0,06 eur/min kotimaan lankaliittymistä ja 0,0835 eur/puh + 0,1717 eur/min kotimaan matkapuhelinliittymistä.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Palvelut

Maksutavat
Aukioloajat
Maanantai 25.9.08:00 - 20:00
Tiistai 26.9.08:00 - 20:00
Keskiviikko 27.9.08:00 - 20:00
Torstai 28.9.08:00 - 20:00
Perjantai 29.9.08:00 - 20:00
Lauantai 30.9.Suljettu
Sunnuntai 1.10.Suljettu
Puh: 01023700 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Pankki/luottokortti (Visa/Master),

Eazybreak hyvinvointi( hieronta), ePassi hyvinvointi tai flex (hieronta ja fysioterapia), Smartum mobiili (hieronta ja fysioterapia), Edenred hieronta

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Helsinki Itäkeskus sijaitsee osoitteessa Asiakkaankatu 3 A. Toimipisteeseemme on helppo tulla julkisella liikenteellä tai omalla autolla. Itäkeskuksen metroasemalta ja Tallinnanaukiolta kävellen matkaa on n. 200 m. Lähimmät bussipysäkit ovat Asiakkaankatu ja Itäkeskus. Katso ajankohtaiset tiedot www.hsl.fi .

Omalla autolla saavuttaessa 2h ilmainen pysäköinti on sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä ja Asiakkaankadulla ja Kauppakartanonkadulla on jonkin verran parkkipaikkoja. INVA-paikkoja on kolme noin 30 m ovelta.

Sisäänkäynti Lyypekinkujan puolen sisäänkäynnistä. Oven pielessä on sähköinen ovenavaus ja oikealla puolella on liuska. Toimitilamme ovat 2. kerroksessa ja pääset meille joko hissillä tai portaita pitkin. Katso tarkemmat saapumisohjeet alempaa.

Saapuminen Itiksen ostoskeskuksesta:

Kulje Hansasillan yli Itäväylän toiselle puolelle. Heti sillan jälkeen vasemmalla on hissi alas 1.krs tai portaat suoraan alas. Mene ulos rakennuksesta Lyypekinaukion suuntaan, parkkialue jää oikealle puolelle. Vasemmalla on suuret Puuilon mainokset. Maamerkki, tornitalo, suoraan edessä. Parkkialueen kulmassa käänny oikealle kohti Lyypekinkujaa. Kulje kohti punatiilirakennusta, jonka näet vasemmalla (parkkialue nyt oikealla puolella).

Pääoven yläpuolella on suuri Asiakkaankatu 3 A kyltti.

Saapuminen Tallinnanaukiolta:

Jos saavut Tallinnanaukiolta, jonne linja-autot ja saapuvat etkä mene sisään Itiksen ostoskeskukseen, voit kävellä tai pyöräillä Asiakkaankadun kevyen liikenteen sillan kautta. Sillan päässä on vasemmalla Lyypekinkuja.

  • Julkiset kulkuyhteydet Lähimmät bussipysäkit ovat Asiakkaankatu ja Itäkeskus. Itäkeskuksen metroasema ja Tallinnanaukio matkaa n. 200 m. Katso www.hsl.fi.
  • Paikoitusalueet : Easton, Puuilo, Gotlanninkadulla lähin pysäköintialue
  • Asiakkaankadulla ja Kauppakartanonkadulla on jonkin verran parkkipaikkoja.
  • Esteettömyys Kyllä
  • Inva-WC Kyllä
  • Hissi Kyllä
  • Ovikello, raput, kerros Sisäänkäynti Lyypekinkujalta. Sähköinen ovenavaus ja oikealla puolella on liuska. 2.krs, sekä hissi ja portaat.

Pysäköinti

Toimipisteen välittömästä läheisyydestä löytyy 2 tunnin ilmainen parkkipaikka (kääntyminen Gotlanninkadulta)ja 3 inva merkittyä paikkaa mahdollistavat pysäköinnin lähelle ulko-ovea.

Esteettömyys

Kyllä, pyörätuoliliuska. Hissit. Inva-wc.

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti
Toimintaterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti OMT
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti
Toimintaterapeutti AMK
Toimintaterapeutti AMK,SI
Fysioterapeutti OMT, TtM
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti NDT
Fysioterapeutti OMT
Fysioterapeutti, Osteopaatti
Fysioterapeutti OMT, Tuki-ja liikuntaelin
Fysioterapeutti (YAMK)
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti OMT
Toimintaterapeutti AMK
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti AMK, NDT/Bobath-terapeutti
Fysioterapeutti, lymfaterapeutti
Fysioterapeutti NDT
Fysioterapeutti
Toimintaterapeutti NDT
Fysioterapeutti