Rovaniemen Mehiläisen Tapaturmapäivystys

Rovaniemen Mehiläisen tapaturmapäivystys hoitaa erilaisia vammoja. Päivystys on tarkoitettu kaikille, niin lapsille, aikuisille, ikääntyneille kuin urheilijoille.

Voit tulla tapaturmapäivystykseen aukioloaikojen puitteissa.

Tapaturmapäivystyksemme palvelee ilman ajanvarausta. Tarvittaessa voit soittaa tapaturmapäivystyksen asiakaspalvelunumeroon 010 414 0202 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min).

Soita tapaturmapäivystykseen (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Halutessasi voit myös varata ajan tapaturmapäivystykseen.

Varaa aika Rovaniemen tapaturmapäivystykseen

Milloin tapaturmapäivystykseen?

Päivystyksessä eri alojen asiantuntijat hoitavat niin aikuisten kuin lasten tapaturmia ja urheiluvammoja. Tapaturmapäivystyksessä hoidetaan esimerkiksi seuraavat vammat:

  • Venähdykset ja nyrjähdykset
  • Murtumat
  • Haavat
  • Palovammat
  • Hammastapaturmat
  • Pistovammat
  • Silmävammat

Tarvittavat laboratorio- ja kuvantamistutkimukset on mahdollista tehdä käynnin yhteydessä. Mahdollinen vamman vaatima leikkaushoito hoituu sairaalassamme. Tapaturmien sattuessa myös hammaslääkäriasemamme palvelut ovat käytössä.

Tapaturmapäivystyksessä ei hoideta suuria runsaasti vuotavia haavoja tai avomurtumia. Hätätilanteissa soitathan siis hätänumeroon 112.

Milloin tapaturmapäivystys on auki?

Katso aukioloajat toimipisteen sivuilta.

Voit myös varata ajan tapaturmapäivystykseen:

Varaa aika Rovaniemen tapaturmapäivystykseen

Huomioithan, että jos kyseessä jokin muu asia kuin tapaturma, esimerkiksi äkillinen sairastuminen, voit varata ajan myös yleislääkärille.

Tapaturmapäivystyksessä asiantuntevaa traumaosaamista

Tapaturmapäivystyksessä sinua palvelevat yleislääkärit ja ortopedian erikoislääkärit, korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkärit sekä hammaslääkärit.

Lisää aiheesta