Silmien laserleikkaus

Haittaavatko silmälasit elämääsi? Oletko kyllästynyt silmä- ja piilolasien käyttöön ja niiden hankintaan liittyvään vaivaan ja kustannuksiin? Haluaisitko nähdä hyvin omin silmin? Mehiläisen silmälaserkirurgia tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä turvallisesti eroon silmä- ja piilolaseista.

Silmälaserleikkauksia tehdään Oulun Mehiläisessä sekä Helsingissä. Oulussa leikkaukset tekee silmälaserkeskus Laser-Porus. Helsingissä leikkaukset suoritetaan yhteistyössä Silmäsairaala Valon kanssa. Leikkaukset suorittaa Silmäsairaala Valon lääkärit Silmäsairaala Valon tiloissa

Varaa aika maksuttomaan ennakkoarvioon soittamalla silmähoitajan ajanvarausnumeroon tai Mehiläisen ajanvarauspalvelussa:

Oulun lisäksi leikkaava silmälääkäri tekee esitutkimuksia noin kerran kuukaudessa myös seuraavilla paikkakunnilla:

  • Ii, Silmäasema (vastaanotto tiistaisin): 020 760 8838
  • Muhos, Silmäasema (vastaanotto tiistaisin): 020 760 8898
  • Kokkola, Mehiläinen (vastaanotto torstaisin): 010 41400 (0,084 €/min)
  • Ylivieska, Mehiläinen (vastaanotto keskiviikkoisin): 010 41400 (0,084 €/min) tai 040 766 1816

Voit myös kysyä lisää silmien laserleikkauksesta. Mehiläisen taittovirhehoitaja vastaa sinulle puhelimitse tai sähköpostitse.

Lue myös: Silmien laserleikkausten hinnasto

Millaiset silmät, sellainen menetelmä

Mehiläisen silmälaserkirurgia tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä turvallisesti eroon silmä- ja piilolaseista. Edistyksellinen silmien laserleikkaus huomioi silmien optiikan yksilöllisesti, ja mahdollistaa silmien kaikkien taittovirheiden korjaamisen. Laserleikkauksella voidaan korjata liki- ja kaukonäköä, hajataittoa sekä silmän optiikan vääristymiä. Laserleikkauksissa hyödynnetään kylmävalolaseria. Silmien laserleikkaus perustuu laserin kykyyn haihduttaa sarveiskalvolta ohuita solukerroksia, jolloin silmän pinnan kaarevuus muuttuu ja taittovirhe korjaantuu.

Nykyaikaisen laitteiston ja menetelmiemme ansiosta laserleikkaukset ovat turvallisia ja ennustettavia, toipuminen on nopeaa ja tulokset erinomaisia. Kokeneet silmälääkärit ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa varmistavat, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti alusta loppuun, pienintä yksityiskohtaa myöten. Mehiläisessä jätät jäähyväiset laseille turvallisesti.

Voit selvittää soveltuvuutesi silmien laserleikkaukseen varaamalla ajan esitutkimukseen:

Tutustu Mehiläisen taittovirhekirurgeihin

Laserleikkausmenetelmät

Käytössämme on useita eri silmien laserleikkausmenetelmiä, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. Näin pystymme tarjoamaan toimivan ratkaisun kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Kaikki Mehiläisen käytössä olevat silmäleikkausmenetelmät ovat CE-hyväksyttyjä menetelmiä. CE-hyväksytty tuote on arvioitu ennen markkinoille tuomista ja se täyttää Euroopan unionin turvallisuutta, terveyttä ja ympäristönsuojelua koskevat vaatimukset.

Silmien laserleikkausmenetelmät eri ikäisille:

  • Smile, Femtolasik ja Visian ICL (18 v. alkaen)
  • Smile, Femtolasik ja Supracor (noin 40 v. alkaen)
  • Linssileikkaus, Kaihileikkaus (noin 65 v. alkaen)

Silmien laserleikkaus ja laserleikkausmenetelmät

Smile-laserleikkaus (Small Incision Lenticule Extraction) suoritetaan ilman leikkaavaa terää ja ilman sarveiskalvoon muodostettavaa läppää. Leikkauksesta toipuminen ja näön palautuminen on nopeaa.

Femtolasik-laserleikkaus on Zeiss VisuMax- tai Ziemer -femtosekuntilaseria hyödyntävä läppäleikkaustekniikka. Femtolasik-laserleikkaus toimii ilman leikkaavaa terää ja takaa tarkan, turvallisen ja kivuttoman läpän muodostuksen.

Supracor-laserleikkaus on Suomen ainoa laserleikkausmenetelmä ikänäön korjaamiseen. Menetelmä tapahtuu ilman leikkaavaa terää. Toimenpiteessä käytettävä Supracor-laserohjelma on myös ainoa CE-hyväksytty laserhoito ikänäköön.

Visian ICL on silmänsisäinen piilolinssi, jolla korjata silmän taittovirheitä likinäöstä kaukonäköön ja hajataittoon. Visian ICL on tehokas ja nopea toimenpide, jonka jälkeen useimmat potilaat kokevat välittömän parannuksen näönlaadussa. Visian ICL -toimenpiteitä tehdään vain Oulun Mehiläisessä.

Perinteinen pintalaserointi (PRK) on pienten taittovirheiden korjaamiseen käytetty perustekniikka, joka on käytössä lääketieteellisissä erikoistapauksissa. Sen käyttö on nykyisin vähäistä. Uudemmat tekniikat, kuten FemtoLasik ovat korvanneet perinteisen PRK:n lähes kokonaan, koska nämä mahdollistavat muun muassa merkittävästi nopeamman toipumisen sekä näöntarkkuuden palautumisen. PRK:sta käytetään myös lyhenteitä kuten FLOW ja ASA, mutta kaikille on yhteistä se, että laserointi suoritetaan sarveiskalvon pintaosiin.

Smile-, Femtolasik- ja Supracor-laserleikkauksiimme sisältyy yhden vuoden leikkaustakuu!

Maksuton ennakkoarvio

Maksuttomassa ennakkoarviossa selvitämme alustavasti mahdollisuuttasi silmien laserleikkaukseen leikkaavan silmälääkärin tai optikon/taittovirhehoitajan kanssa. Oulun Mehiläisessä ennakkoarvion tekee aina leikkaava silmälääkäri.

Maksuttomassa ennakkoarviossa tarkastellaan voimakkuustietojasi sekä mitataan sarveiskalvon paksuutta ja pintamuotoa, joiden perusteella soveltuvuuttasi toimenpiteeseen voidaan arvioida paremmin. Mikäli maksuttoman ennakkoarvion perusteella käy ilmi, että sovellut silmien laserleikkaukseen, varataan aika laajaan esitutkimukseen.

Varaa aika maksuttomaan ennakkoarvioon soittamalla silmähoitajan ajanvarausnumeroon tai Mehiläisen ajanvarauspalvelussa:

Lue myös:
Asiakkaiden kokemuksia silmien laserleikkauksesta
Kenelle silmien laserleikkaus sopii
Leikkaukseen valmistautuminen ja toimenpidepäivän kulku
Silmien laserleikkausten hinnasto
Usein kysytyt kysymykset silmien laserleikkauksesta

Lisää aiheesta

lokakuu 2021viikko 43