Silmien laserleikkaus

Haittaavatko silmälasit elämääsi? Oletko kyllästynyt silmä- ja piilolasien käyttöön, niiden hankintaan liittyviin kustannuksiin ja vaivaan? Haluaisitko nähdä hyvin omin silmin?

Varaa aika maksuttomaan ennakkoarvioon  tai kysy lisää silmien laserleikkauksesta. Voit varata ajan myös soittamalla silmähoitajan ajanvarausnumeroon puh. 040 487 8481 (Helsinki Ympyrätalo) tai 040 766 1816 (Oulu).

Tutustu Mehiläisen taittovirhekirurgeihin.

Kampanja Mehiläinen Ympyrätalossa 31.12.2020 mennessä varatuille ajoille!

Silmien laserleikkaukset Ympyrätalossa (Smile ja Femtolasik -menetelmät) nyt alennettuun hintaan -250 € / silmä (-500 € / molemmat silmät).

Kampanjahinta SMILE 1240€ / silmä (2480€ / molemmat silmät)
Kampanjahinta FEMTO 1450€ / silmä (2900€ / molemmat silmät)


Toimenpiteisiin sisältyy yhden (1) vuoden leikkaustakuu. Takuu kattaa mahdollisen uusintaleikkauksen kustannukset. Tarvittavat tutkimukset ja lääkärin jälkitarkastukset veloitetaan erikseen. Lääkärikäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 22,60 €.

Asiakasetuohjelman lisäetu

Mehiläisen Asiakasetuasiakkaana saat lääkärin ennakko- ja jälkitarkastuksen ilman poliklinikkamaksua. Lue lisää Asiakaseduista ja siitä miten saat ne käyttöösi.

Millaiset silmät, sellainen menetelmä

Mehiläisen silmälaserkirurgia tarjoaa sinulle turvallisen mahdollisuuden päästä turvallisesti eroon silmä- ja piilolaseista. Edistyksellinen silmien laserleikkaus huomioi silmien optiikan yksilöllisesti, ja mahdollistaa silmien kaikkien taittovirheiden korjaamisen. Laserleikkauksella voidaan korjata liki- ja kaukonäköä, hajataittoa sekä silmän optiikan vääristymiä. Laserleikkauksissa hyödynnetään kylmävalolaseria. Silmien laserleikkaus perustuu laserin kykyyn haihduttaa sarveiskalvolta ohuita solukerroksia, jolloin silmän pinnan kaarevuus muuttuu ja taittovirhe korjaantuu.

Nykyaikaisen laitteiston ja menetelmiemme ansiosta laserleikkaukset ovat turvallisia ja ennustettavia, toipuminen on nopeaa ja tulokset erinomaisia. Kokeneet silmälääkärit ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa varmistavat, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti alusta loppuun, pienintä yksityiskohtaa myöten. Mehiläisessä jätät jäähyväiset laseille turvallisesti.

Smile ja Femtolasik (18 v. alkaen)
Smile, Femtolasik ja Supracor (noin 40 v. alkaen)
Linssileikkaus, Kaihi (noin 65 v. alkaen)

Silmien laserleikkaus ja laserleikkausmenetelmät

Soveltuvuutesi silmien laserleikkaukseen voit selvittää varaamalla ajan esitutkimukseen .

Laserleikkausmenetelmät

Käytössämme on useita eri silmien laserleikkausmenetelmiä, joista jokaisella on omat erityispiirteensä. Näin pystymme tarjoamaan toimivan ratkaisun kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Kaikki Mehiläisen käytössä olevat silmäleikkausmenetelmät ovat CE-hyväksyttyjä menetelmiä. CE- hyväksytty tuote on arvioitu ennen markkinoille tuomista ja se täyttää Euroopan unionin turvallisuutta, terveyttä ja ympäristösuojelua koskevat vaatimukset.

Smile-laserleikkaus (Small Incision Lenticule Extraction) suoritetaan ilman leikkaavaa terää ja ilman sarveiskalvoon muodostettavaa läppää. Leikkauksesta toipuminen ja näön palautuminen on nopeaa.

Femtolasik-laserleikkaus on Zeiss VisuMax -femtosekuntilaseria hyödyntävä läppäleikkaustekniikka. Femtolasik-laserleikkaus toimii ilman leikkaavaa terää ja takaa tarkan, turvallisen ja kivuttoman läpän muodostuksen.

Supracor-laserleikkaus on Suomen ainoa laserleikkausmenetelmä ikänäön korjaamiseen. Menetelmä tapahtuu ilman leikkaavaa terää. Toimenpiteessä käytettävä Supracor-laserohjelma on myös ainoa CE-hyväksytty laserhoito ikänäköön.

Perinteistä pintalaserointia (PRK) käytetään lääketieteellisissä erikoistapauksissa. PRK:n käyttö on nykyisin vähäistä. Uudemmat tekniikat kuten ovat korvanneet perinteisen PRK:n lähes kokonaan, koska nämä mahdollistavat mm. merkittävästi nopeamman toipumisen sekä näöntarkkuuden palautumisen. PRK:sta käytetään myös lyhenteitä FLOW, ASA jne. mutta kaikille on yhteistä se, että laserointi suoritetaan sarveiskalvon pintaosiin.

Smile-, Femtolasik- ja Supracor-laserleikkauksiimme sisältyy yhden vuoden leikkaustakuu!

Maksuton ennakkoarvio

Maksuttomassa ennakkoarviossa selvitämme alustavasti mahdollisuuttasi silmien laserleikkaukseen leikkaavan silmälääkärin tai optikon/taittovirhehoitajan kanssa. Maksuttomassa ennakkoarviossa tarkastellaan voimakkuustietojasi sekä mitataan sarveiskalvon paksuutta ja pintamuotoa, joiden perusteella soveltuvuuttasi toimenpiteeseen voidaan arvioida paremmin. Mikäli maksuttoman ennakkoarvion perusteella käy ilmi, että sovellut silmien laserleikkaukseen, varataan aika laajaan esitutkimukseen.

Varaa aika maksuttomaan ennakkoarvioon  tai kysy lisää silmien laserleikkauksesta. Voit varata ajan myös soittamalla silmähoitajan ajanvarausnumeroon puh. 040 487 8481 (Helsinki Ympyrätalo) tai 040 766 1816 (Oulu).

Lue lisää:

Asiakkaiden kokemuksia silmien laserleikkauksesta

Kenelle silmien laserleikkaus sopii

Leikkaukseen valmistautuminen ja toimenpidepäivän kulku

Leikkaustakuu Mehiläinen Ympyrätalossa

Silmien laserleikkausten hinnasto

Usein kysytyt kysymykset silmien laserleikkauksesta