Femtolasik-laserleikkaus

Femtolasik-laserleikkaus

Femtolasik - tarkka ja turvallinen

Femtolasik on Zeiss VisuMax -femtosekuntilaseria hyödyntävä laserleikkaus, jota kutsutaan myös läppäleikkaukseksi. Toimenpide korjaa liki-, kauko- ja hajataittoa. Menetelmä soveltuu henkilöille, jotka ovat kaukotaitteisia ja, joilla on runsaasti hajataittoa tai merkittäviä korkeamman asteen vääristymiä. Menetelmä toimii ilman leikkaavaa terää ja takaa tarkan, turvallisen ja kivuttoman läpän muodostuksen. Leikkauksiimme sisältyy 1 vuoden leikkaustakuusopimus.

Silmien laserleikkaus on perinteisesti suoritettu lasik-läppäleikkaustekniikkaan perustuen. Laserleikkauksessa silmän pinnalle, sarveiskalvolle, muodostetaan läppä. Aiemmin lasik-leikkauksien läpänmuodostus suoritettiin mekaanisella leikkaavalla terällä. Nykyaikaisissa toimenpiteissä on femtosekuntilaser korvannut mekaanisen leikkaavan terän käytön läpän muodostuksessa. Femtolasik-menetelmällä tehdyssä toimenpiteessä hyödynnämme Zeiss VisuMax -femtosekuntilaseria, joka takaa tarkan ja turvallisen läpän muodostuksen. Silmään kohdistuva paine VisuMax-laitteella on hyvin pieni, jonka ansiosta läpän muodostaminen on kivutonta. Laseroinnin jälkeen läppä käännetään varovasti sivuun ja suunniteltu laserointi suoritetaan sarveiskalvoläpän alta paljastuneeseen kerrokseen.

Femtolasik sisältää aina yksilöllisiin mittauksiin perustuvan aaltorintamaohjatun Zyoptix-laseroinnin, joka huomioi kunkin silmän optiikan vääristymät jopa silmä- ja piilolaseja paremmin. Aaltorintamaohjatun Zyoptix-laseroinnin jälkeen läppä asetetaan takaisin omalle paikalleen. Femtolasik Zyoptix -menetelmällä tehtävä leikkaus soveltuu henkilöille, joiden taittovirhe miinuspuolella on enintään -12 D ja pluspuolella enintään +4 D.

Varaa aika maksuttomaan ennakkoarvioon soittamalla silmähoitajan ajanvarausnumeroon tai Mehiläisen ajanvarauspalvelussa:

Voit myös kysyä lisää silmien laserleikkauksesta. Mehiläisen taittovirhehoitaja vastaa sinulle puhelimitse tai sähköpostitse.

  • Kuopiossa silmien laserleikkauksia tekee yhteistyössä Mehiläisen kanssa Silmäsairaala Hymy. Tiedustelut numerosta 050 513 6566. Lisää tietoa Kuopiossa tehtävistä laserleikkauksista osoitteessa: www.silmasairaalahymy.fi. 

Lisää aiheesta