Hammaslääkärinä Mehiläisessä

Hammaslääkärimme työskentelevät eri puolilla Suomea ulkoistetuissa hammashoitoloissa, päivystys- tai vuokrahammaslääkäreinä tai yksityisillä Hammas Mehiläisen asemillamme. Myös Mehiläisen yksityiset suun terveyden palvelut ovat osa OmaHammaslääkäri–palvelua. Ketjun tavoitteena on rakentaa viihtyisiä ja toimivia vastaanottoja, jotka kaikki työntekijät voivat tuntea omakseen

Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia ja erilaisia urapolkuja opintojen loppuvaiheesta eläkeikään saakka. Voit työskennellä osa-aikaisesti tai täyspäiväisesti ja vaikuttaa työajan lisäksi myös työsi sisältöön. Koulutusohjelmamme antaa mahdollisuuden kehittää osaamista monipuolisesti.

Tarjoamme hammaslääkäreillemme laaja-alaisen ammatillisen työnkuvan, mahdollisuuden suuntautua omiin ammatillisiin intressialueisiin ja edetä uralla. Ammatillinen tukiverkosto ja taustapalvelut tukevat urasi ja osaamisesi kehittymistä. Mehiläisen Hammaslaboratoriopalvelut toimivat tiiviissä yhteistyössä Hammas Mehiläisen vastaanottojen hammaslääkäreiden kanssa.

Katso myös muut avoimet työpaikkamme.

Avoimet lääkäripaikat

Yksi avoin paikka.
Subscribe to RSS - Hammaslääkärit