Tommi Jalomäki

Fysioterapeutti

Fysioterapeuttina työskentelen monenlaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa. Erityisesti niska-, selkä-, olkapää- ja polvivaivat, urheilu- ja rasitusvammat sekä jännevaivat ovat itselleni tuttuja fysioterapian kohteita.

Olen kuunteleva ja kannustava fysioterapeutti, jonka vastaanotolla asiakas osallistuu fysioterapian suunnitteluun ja toteutukseen. Kattavan haastattelun ja tutkimisen perusteella pyrin antamaan asiakkaalle yksilölliset, selkeät ja näyttöön perustuvat ohjeet vaivan hoitamista ja ehkäisyä varten. Terapeuttinen harjoittelu on vastaanotollani useimmiten fysioterapian keskiössä.

Fysioterapeutin uraa edeltävästi olen toiminut personal trainerina vuosien ajan. Olen auttanut lukuisia asiakkaita lisäämään lihasmassaa ja kasvattamaan lihasvoimaa. Niinpä vastaanotollani voimme tarvittaessa luoda tavoitteesi mukaisen voimaharjoitusohjelman kuntosalille tai kotiin.

Fysioterapeutin tutkinnon lisäksi olen suorittanut useita liikunta- ja kuntoutusalan koulutuksia. Seuraan aktiivisesti liikunta- ja fysioterapia-alan tieteellisiä julkaisuja ja pyrin jatkuvasti kehittämään ammattitaitoani fysioterapeuttina. Fysioterapeutin työtehtävien lisäksi toimin personal trainer -kouluttajana Suomen suurimmassa personal trainer -koulutusorganisaatiossa.

Harrastuksiini kuuluu säännöllinen voima- ja kestävyysharjoittelu. Lisäksi harrastan satunnaisesti monia eri lajeja frisbeegolfista dartsiin. Nuorempana olen harrastanut koripalloa kilpa- ja maajoukkuetasolla.

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat asiakkaat. Uusintakäynnit voidaan myös toteuttaa video- tai puhelinvastaanottona.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Ajanvarausohje

Minulla on Fysioterapeutin, personal trainerin ja voimavalmentajan tutkinnot. Lisäksi olen koulutettu hieroja. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat asiakkaat. Uusintakäynnit voidaan myös toteuttaa video- tai puhelinvastaanottona. Fysioterapiakäynti enintään 45 minuuttia -95€ ennen Kela-korvausta Perin 100% hinnasta peruuttamattomista ajanvarauksista Perin 50% hinnasta, jos aika perutaan alle 24 tuntia ennen tapaamista Perin 0% hinnasta, jos aika perutaan vähintään 24 tuntia ennen tapaamista

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

 • Fysioterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Voimaharjoittelu
 • Urheilu- ja rasitusvammat
 • Tuki- ja liikuntaelinongelmat
 • Selkävaivat ja -vammat
 • Polvivaivat ja -vammat

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, työkieli

Palvelut

 • Fysioterapiakäynti enintään 45 minuuttia

Toimipisteet

Mehiläinen Helsinki Forum
Mannerheimintie 20 B, 4. krs
Avoinna tänään
08:00 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Fysioterapiakäynti enintään 45 minuuttia
  Hinta-arvio 108.20 € (*102.20 €)