Jenni Järvi-Laturi

Kätilö, psykoterapiaopiskelija

RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPEUTTI

(Psykoterapeuttikoulutuksessa 2017-2021)

Toimin Felicitas-Mehiläisen hedelmöityshoitoklinikalla IVF-hoitajana yhdeksättä vuotta. Aloitin terapia-alan koulutuksen vuonna 2014 valmistuen ensin parisuhdeohjaajaksi Väestöliiton kautta ja sen jälkeen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi tammikuussa 2017. Tällä hetkellä kouluttaudun psykoterapeutiksi sekä ratkaisukeskeisen että kognitiivisen suuntauksen osalta valmistuen jouluna 2021.

Ratkaisukeskeisyydessä keskeinen ajatus on näkökulman vaihtamisen taito. Istunnot voivat olla keskenään hyvin erilaisia riippuen asiakkaan tarpeista ja tilanteesta – joskus voidaan nauraa ja joskus itkeä. Olennaista on se, että vaikeidenkin asioiden äärellä voi olla leikkisyyttä ja huumoria.

Rakaisukeskeisyyden tulevaisuusorientoituneisuus erottaa sen muista terapiasuuntauksista. Menneisyydestä ja sen ikävistä, merkityksellisistä tapahtumista puhutaan siinä määrin, kun on tarpeellista, ja pyritään aina yhdistämään mennyt, nykyisyys ja tuleva keskenään kokonaisuudeksi. Myös haaveet, unelmat ja tavoitteet ovat tärkeä osa keskustelua.

Ratkaisukeskeinen lähestymistapa sopii ihmiselle, joka arvostaa erittäin tasavertaista, aktiivista ja asiakasta kunnioittavaa yhteistyösuhdetta. Käyntejä voi olla yhdestä määrittelemättömään määrään – tapaamiskerrat määräytyvät yksilöllisestä tarpeesta ja tilanteesta. Ratkaisukeskeisyys on hyvä lyhytterapian muoto.

Terapiavastaanoton hinta on 59 € / 45 min + poliklinikkamaksu 10.90 € / käynti + kantakirjausmaksu 2.10 €

Tervetuloa vastaanotolle!

Ajanvarausohje

HUOMIOITHAN AIKAA VARATESSASI, ETTÄ TEEN TERAPIAVASTAANOTTOJA VAIN TIISTAISIN 15:30-19:30. HEDELMÖITYSHOITOKLINIKAN ASIAKKAAT VOIVAT VARATA TUKIKÄYNTEJÄ ARKISIN 8:30-14:30 VÄLILLE. Käynneille voi tulla yksin tai yhdessä puolison kanssa. Ensikäynniksi suosittelen tupla-aikaa, jotta pääsemme jo ensimmäisellä kerralla kunnolla kiinni aiheeseen. Mikäli tulette pariskuntana, varatkaa peräkkäiset ajat, jotta meillä on tupla-aika keskustelemiseen. Alaovi ja hissit ovat auki klo 17 saakka. Klo 17 jälkeen vastaanotolle tulevia asiakkaita tulen alaovelle vastaan edellisen asiakkaan poistuttua. Tarvittaessa minuun voi olla yhteydessä s-postitse: jenni.jarvi-laturi@felicitas.fi TAI puhelimitse 010 414 6580 (Felicitaksen klinikka) Terapiavastaanoton hinta on 59 € / 45 min + poliklinikkamaksu 10.90 € / käynti + kantakirjausmaksu 2.10 € Osoite on Joukahaisenkatu 1 C, 6 krs.

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

  • Lyhytterapia
  • Sairaanhoitaja
  • Terapeutit

Kiinnostuksen kohteet

  • Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Tutkinnot

  • Lyhytterapeutti

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, työkieli

Palvelut

  • Lyhytterapia­, Työterveys

Toimipisteet

Mehiläinen Felicitas Turku
Joukahaisenkatu 1 C, 6. krs
Puhelin, Ajanvaraus010 414 6580Hinta 0,084 €/min
Katso seuraava vapaa aika
huhtikuu 2021viikko 15
Ei vapaita aikoja tälle valinnalle, ole hyvä ja ota yhteyttä soittamalla numeroon:010 414 00*