Helsingissä olemme toimineet vuodesta 1990 ja toimintamme laajentui Lappeenrantaan vuonna 1999. Osaksi Mehiläistä siirryimme vuonna 2011. Vuonna 2017 laajennuimme Turkuun ja Ouluun kun yhdistyimme Väestöliiton Lapsettomuusklinikoiden kanssa.

Teitä varten

Felicitas Mehiläisessä teidät ottaa vastaan ystävällinen henkilökunta, jolla on rautainen ammattitaito lapsettomuuden hoitamisessa. Saatte asioida aina tutulla erikoislääkärillä ja suunnittelemme jokaisen hoidon yksilöllisesti juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Hoitoprosessinne aikana saatte halutessanne tukea myös yhteistyössä kanssamme toimivilta pari- ja perheterapeuteiltamme.

Hyvää hoitoa

Tarjoamme asiakkaillemme hyvää, korkealaatuista hoitoa. Käytössämme ovat lapsettomuustutkimuksen viimeisin tietämys ja uusimmat menetelmät. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti kouluttautumalla, osallistumalla alan kongresseihin ja tekemällä tutkimustyötä.

Lisätietoja: https://felicitas.mehilainen.fi/ 


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Palvelut

Vastaanotot 6. krs
Aukioloajat
Maanantai 30.1.08:00 - 15:30
Tiistai 31.1.08:00 - 15:30
Keskiviikko 1.2.08:00 - 15:30
Torstai 2.2.08:00 - 15:30
Perjantai 3.2.08:00 - 15:30
Lauantai 4.2.Suljettu
Sunnuntai 5.2.Suljettu

Felicitaksen toimipisteessä asioidessasi suosittelemme maskin käyttöä.

Sisäiset yhteystiedot

Lääkäreillämme etävideovastaanottomahdollisuus. Lisätietoja: https://felicitas.mehilainen.fi/yhteystiedot/etavastaanotot/ 
Felicitaksen toimipisteessä asioidessasi suosittelemme maskin käyttöä.

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Toimipisteemme sijaitsee Turun Kupittaalla Eurocityn rakennuksessa, lähellä Kupittaan rautatieasemaa ja Neo Mehiläinen lääkärikeskusta. Sisäänkäynti on Joukahaisenkatu 1 C-portaasta, ylikulkusillan kohdalta. Hissillä 6. kerrokseen ja hissistä vasemmalle. Soita ovikelloa.

Pysäköinti

Kadun varressa on yhden tunnin kiekkopaikkoja. Rakennuksen pohjakerroksessa on aimoparkin maksullinen parkkihalli. Joukahaisenkatu 8 ParkCity parkkihalli (maksuton pysäköinti 31.1.23 asti).

Esteettömyys

Rakennuksen sisäänkäynti on esteetön. Ulko-ovi on katoksen alla. Hissillä 6. krs, jossa aulassa ovikello. Ovi avataan sähköisesti, tarvittaessa henkilökunta auttaa ovea pysymään auki. Vastaanotto- ja WC-tiloissa matala kynnys oviaukoissa, tilat avarat.

Lähin bussipysäkki n. 50 m päässä rakennuksesta, vieressä kulkee kävelytie. Invapysäköintipaikkoja ei ole erikseen, lähin maksullinen pysäköintialue on Eurocity-rakennuksen pohjakerroksessa, josta esteetön sisäänpääsy ajoluiskan reunaa käyttämällä.

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, peri
Psykoterapeutti
Kätilö-sairaanhoitaja
Synn. ja naistentautien erikoislääkäri
Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
LT, naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri
LT, naistentautien ja synn. erik.lääkäri
Fysioterapeutti