Jenni Järvi-Laturi

Psykoterapiakoulutettava

RATKAISUKESKEINEN LYHYTTERAPEUTTI

(Psykoterapeuttikoulutuksessa 2017-2021) Otan Kela-asiakkaita vastaan tammikuusta 2022 alkaen.

Toimin Felicitas-Mehiläisen hedelmöityshoitoklinikalla IVF-hoitajana yhdeksättä vuotta. Aloitin terapia-alan koulutuksen vuonna 2014 valmistuen ensin parisuhdeohjaajaksi Väestöliiton kautta ja sen jälkeen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi tammikuussa 2017. Tällä hetkellä kouluttaudun psykoterapeutiksi sekä ratkaisukeskeisen että kognitiivisen suuntauksen osalta valmistuen marraskuussa 2021.

Kognitiivisessa lähestymistavassa tunnistetaan vallitsevia ajattelutottumuksia, kehitetään ongelmanratkaisutaitoja ja etsitään terveempiä ajatuksia itsetuntoa ja elämänhalua syövien ajatusten tilalle. Usein työskentely on hyvin käytännönläheistä - uusia suhtautumis- ja toimintatapoja kokeillaan jokapäiväisessä arkielämässä terapiaistuntojen välillä.

Ratkaisukeskeisyydessä keskeinen ajatus on näkökulman vaihtamisen taito. Istunnot voivat olla keskenään hyvin erilaisia riippuen asiakkaan tarpeista ja tilanteesta – joskus voidaan nauraa ja joskus itkeä. Olennaista on se, että vaikeidenkin asioiden äärellä voi olla leikkisyyttä ja huumoria.

Rakaisukeskeisyyden tulevaisuusorientoituneisuus erottaa sen muista terapiasuuntauksista. Menneisyydestä ja sen ikävistä, merkityksellisistä tapahtumista puhutaan siinä määrin, kun on tarpeellista, ja pyritään aina yhdistämään mennyt, nykyisyys ja tuleva keskenään kokonaisuudeksi. Myös haaveet, unelmat ja tavoitteet ovat tärkeä osa keskustelua.

Ratkaisukeskeinen lähestymistapa sopii ihmiselle, joka arvostaa erittäin tasavertaista, aktiivista ja asiakasta kunnioittavaa yhteistyösuhdetta. Käyntejä voi olla yhdestä määrittelemättömään määrään – tapaamiskerrat määräytyvät yksilöllisestä tarpeesta ja tilanteesta. Sekä ratkaisukeskeisyys että kognitiivinen lähestymistapa ovat hyviä lyhytterapian muotoja.

Otan vastaan työterveyden lyhytterapialaisia (TEP), joiden ajanvaraukset mielellään ajanvarauksen kautta, sekä itse maksavia yksityisasiakkaita, jotka voivat varata sopivan ajan netistä tai ajanvarauksen kautta.

Hinta itse maksaville 80€/45 min + poliklinikkamaksu 1.90 € + kantamaksu 2.30 €.

Tervetuloa vastaanotolle! Teen vastaanottoja kasvotusten ja etänä.

Ajanvarausohje

HUOMIOITHAN AIKAA VARATESSASI, ETTÄ TEEN TERAPIAVASTAANOTTOJA MAANANTAISIN, TIISTAISIN, TORSTAISIN JA PERJANTAISIN KOMPISSA. HEDELMÖITYSHOITOKLINIKAN ASIAKKAAT VOIVAT VARATA TUKIKÄYNTEJÄ KESKIVIIKKOILLE 8:00-15.30 VÄLILLE SOITTAMALLA FELICITAKSEEN. Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan 5–10 min ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven. Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Psykoterapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista. Tarvittaessa minuun voi olla yhteydessä s-postitse: jennijarvilaturi@gmail.com Otan vastaan työterveyden lyhytterapialaisia (TEP), joiden ajanvaraukset mielellään ajanvarauksen kautta, sekä itse maksavia yksityisasiakkaita, jotka voivat varata sopivan ajan netistä tai ajanvarauksen kautta. Kompin osoite: Eerikinkatu 6 C, 2. krs.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Lyhytterapia
 • Psykoterapia
 • Sairaanhoitaja
 • Terapeutit

Kiinnostuksen kohteet

 • Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Tutkinnot

 • Lyhytterapeutti

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, työkieli

Palvelut

 • Lyhytterapia­, Työterveys
 • Yksilöterapia
 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
 • Tuki- ja kriisikäynti

Toimipisteet

Mehiläinen Felicitas Turku
Joukahaisenkatu 1 C, 6. krs
Puhelin, Ajanvaraus010 414 6580Hinta 0,084 €/min
Komppi Mehiläinen Turku Eerikinkatu
Eerikinkatu 6 C 16, 2. krs
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
  Hinta-arvio 84.20 € (*84.20 €)
lokakuu 2021viikko 41