Tinja Luotojärvi

Psykoterapiakoulutettava, psykologi

Olen ammatiltani psykologi ja opiskelen nuorten ja aikuisten kognitiivis-analyyttiseksi (KAT) psykoterapeutiksi Helsingin yliopistossa. Voit varata ajan vastaanotolleni lyhytterapiaan sekä tiedustella vapaana olevia koulutuspsykoterapiapaikkoja. Työterveyden asiakkaista otan vastaan pelkästään työterveyden sparri -asiakkaita. Otan vastaan aikuisia sekä yli 16-vuotiaita nuoria.


Voit hakeutua vastaanotolle esimerkiksi erilaisten ahdistuneisuus- ja mielialahäiriöiden sekä tunne-elämän haasteiden vuoksi. Voit hakeutua vastaanotolle myös esimerkiksi epämääräisen pahan olon kanssa. Työskentelyn edetessä epämääräisille kokemuksille ja tunteille löytyy usein sanoja sekä laajempaa ymmärrystä. Tehtäväni on auttaa ja tukea sinua tässä prosessissa. Tarkastelen vastaanotollani mielelläni myös meidän yhteistyösuhdettamme ja siinä esille nousevia teemoja. Työskentelyn perustana on turvallisuus sekä yksilöllisten kokemusten ja asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen.


Terapeuttinen viitekehykseni on kognitiivis-analyyttinen. Terapiassa työskentelyn tavoitteet ja työskentelymenetelmät sovitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja tilanteen pohjalta. Terapiatyöskentely on aktiivista yhteistyötä, jossa tarkastellaan omia kokemuksia, toimintamalleja ja kipukohtia. Kognitiivis-analyyttisessa viitekehyksessä erityinen kiinnostus on siinä, millä tavoin muihin ihmisiin, itseen sekä omiin kokemuksiin suhtaudutaan ja miten nämä suhtautumistavat ovat kehittyneet. Tärkeänä lähestymistapana itselleni on myös psykofyysisyys, eli kehon ja mielen yhteyden huomioiminen ja hyödyntäminen. Psykologian ja psykoterapian opintojeni ohella olen perehtynyt psykofyysiseen hengitysterapiaan, jota voidaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan hyödyntää myös osana terapiaa.


Tervetuloa vastaanotolle!

Ota yhteyttä

Ajanvarausohje

Tilanteeseen sopivasta terapiajaksosta voidaan sopia työskentelyn alussa.

En vastaanota työterveyden lyhytpsykoterapia-asiakkaita. Vastaanotan työterveyden Sparri-asiakkaita.

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan enintään 5 minuuttia ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven.

Peruutukset: Aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Psykologia
 • Psykoterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Psykoterapia
 • Mielenterveys
 • Psyykkiset ongelmat/henkinen jaksaminen

Tutkinnot

 • Psykologi

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli

Palvelut

 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
 • Työterveyden Sparri

Toimipisteet

Mehiläinen Psykoterapiapalvelut Helsinki Mannerheimintie
Mannerheimintie 12 B, 3. krs
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Psykoterapiakoulutettavan antama hoito
  Hinta-arvio 87.80 € (*87.80 €)
 • Lyhytterapia, Yksityisasiakkaat
  Hinta-arvio 106.80 € (*106.80 €)

Ota yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä. Ethän kirjoita tähän arkaluontoisia potilastietoja itsestäsi.