Lapsiperheiden kotipalvelu

Kotipalvelu Mehiläisen tarjoama lapsiperheiden kotihoitopalvelu keskittyy perheiden erilaisten tarpeiden kokonaisvaltaiseen huolenpitoon.

Kenelle lapsiperheiden kotipalvelu on tarkoitettu?

Lapsiperheiden kotihoitopalvelu on kunnan myöntämällä palvelusetelillä tai maksusitoumuspäätöksellä saatavaa lapsiperheille suunnattua kotihoitopalvelua.

Mistä kotipalvelussa on kyse?

Lapsiperheille tarkoitetun kotipalvelun päätavoite on perheiden erilaisten tarpeiden kokonaisvaltainen huomioiminen. Meiltä löytyy hoitajia myös erityislapsille, kuten vammaisille ja erityishoitoa vaativille vastasyntyneille sekä monikulttuurisen taustan omaaville lapsille.

Palvelua on tarjolla suomen ja ruotsin lisäksi englannin, venäjän, ranskan ja arabian kielellä. Kotipalvelu Mehiläinen välittää hoitajia sekä yksittäisiin lastenhoitovuoroihin että pidempikestoisiin lastenhoitotarpeisiin.

Kotipalvelu Mehiläisen laatutakuu

Lapsiperheiden kotipalveluiden henkilöstöllämme on tukena oma lähiesimies, taustaryhmä sekä perhepalveluihin osallistuvien hoitajien tiimi. Kotipalvelun työvuorossa olevilla Mehiläisen työntekijöillä on mahdollisuus saada välitöntä konsultointia esimerkiksi vaativiin hoitotilanteisiin pitkän työkokemuksen omaavalta perhepalveluvastaavaltamme.

Konsultointia annetaan pääsääntöisesti puhelimitse, mutta vaativissa tilanteissa perhepalveluvastaava on käytettävissä henkilökohtaiseen ohjaukseen myös paikan päällä.

Kysy lisää

Jos haluat lisää tietoa lapsiperheiden kotipalvelusta tai sinulla on käytössäsi palveluseteli, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Soita tai lähetä sähköpostia!

kotipalvelu@mehilainen.fi

Tutustu myös muihin Kotipalvelu Mehiläisen palveluihin!


Yhteydenottolomake

Toivon, että minuun ollaan yhteydessä *