Mehiläisen asiantuntijahaastattelut koronapandemiasta

Olemme tehneet koronapandemiasta haastatteluvideoita eri asiantuntijoiden kanssa terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön. Haastatteluiden aiheena ovat muun muassa koronavirustestaus, suojautuminen koronavirustartunnalta ja koronapandemian kehittyminen.

Videoilla Mehiläisen sairaaloiden johtavan lääkärin Tero Yli-Kyynyn haastateltavina ovat kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri Simo Nikkari, infektiotautien emeritusprofessori Heikki Peltola, virusopin dosentti Laura Kakkola ja lastentautien erikoislääkäri Petri Koponen. Kaikki videot on toteutettu etähaastatteluina. Asiantuntijat edustavat videoilla itseään.

Katso asiantuntijahaastattelut

Asiantuntijahaastattelussa Mehiläisen sairaaloiden johtavan lääkäri Tero Yli-Kyyny ja kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri Simo Nikkari keskustelevat koronavirustestauksesta. Haastattelu on tehty 9.4.2020.

Asiantuntijahaastattelussa Mehiläisen sairaaloiden johtavan lääkäri Tero Yli-Kyyny ja kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri Simo Nikkari keskustelevat koronavirustartunnalta suojautumisesta. Haastattelu on tehty 9.4.2020.

Asiantuntijahaastattelussa Mehiläisen sairaaloiden johtavan lääkäri Tero Yli-Kyyny ja infektiotautien emeritusprofessori Heikki Peltola keskustelevat koronaviruspandemiasta. Haastattelu on tehty 14.4.2020

Asiantuntijahaastattelussa Mehiläisen sairaaloiden johtavan lääkäri Tero Yli-Kyyny ja virusopin dosentti Laura Kakkola keskustelevat koronavirustyypeistä. Haastattelu on tehty 16.4.2020.

Asiantuntijahaastattelussa Mehiläisen sairaaloiden johtavan lääkäri Tero Yli-Kyyny ja lastentautien erikoislääkäri Petri Koponen keskustelevat lapsista ja koronaviruksesta. Haastattelu on tehty 21.4.2020.