Siivouspalvelu

Tarjoamme asiakkaille luotettavaa palvelua ja puhtaan kodin. Mehiläisen kodinhoitopalvelu on kotikäynteinä tai muutoin asiakkaan kotioloissa toteutettava siivous- ja puhtaanapitopalvelu. Kotisiivouspalvelumme on yhdistettävissä muihin palveluihimme, kuten kotihoivaan tai lastenhoitoon. Tavoitteenamme on tyytyväinen ja pitkäaikainen asiakas, jota voimme palvella kokonaisvaltaisesti elämän eri vaiheissa.

Teemme sekä yksittäisiä että säännöllisesti toistuvia siivouskäyntejä koteihin ja yrityksiin. Toteutamme laadukkaasti myös ikkunanpesuja sekä muutto-, remontti- ja suursiivouksia.

Palvelun alkaessa kartoitamme asiakkaan tarpeet tarvittaessa kartoituskäynnin puitteissa ja sovimme asiakkaan kanssa suoritettavat siivoustehtävät sekä palveluun käytettävän tuntimäärän ja kuinka usein palvelua suoritetaan. Palveluun sisältyy kaikki normaalit kotitalouden siivoustoimenpiteet, kuten imurointi, pölyjen pyyhkiminen, lattioiden nihkeä pyyhkiminen, keittiön puhdistus sekä kylpyhuone- ja wc-tilojen puhdistus ym. Tuotamme kotisiivouspalveluita myös palvelusetelillä.