Siivouspalvelu

Tarjoamme asiakkaille luotettavaa palvelua ja puhtaan kodin. Mehiläisen kodinhoitopalvelu on kotikäynteinä tai muutoin asiakkaan kotioloissa toteutettava siivous- ja puhtaanapitopalvelu. Kotisiivouspalvelumme on yhdistettävissä muihin palveluihimme, kuten kotihoivaan tai lastenhoitoon. Tavoitteenamme on tyytyväinen ja pitkäaikainen asiakas, jota voimme palvella kokonaisvaltaisesti elämän eri vaiheissa.

Teemme sekä yksittäisiä että säännöllisesti toistuvia siivouskäyntejä koteihin ja yrityksiin. Toteutamme laadukkaasti myös ikkunanpesuja sekä muutto-, remontti- ja suursiivouksia.

Palvelun alkaessa kartoitamme asiakkaan tarpeet tarvittaessa kartoituskäynnin puitteissa ja sovimme asiakkaan kanssa suoritettavat siivoustehtävät sekä palveluun käytettävän tuntimäärän ja kuinka usein palvelua suoritetaan. Palveluun sisältyy kaikki normaalit kotitalouden siivoustoimenpiteet, kuten imurointi, pölyjen pyyhkiminen, lattioiden nihkeä pyyhkiminen, keittiön puhdistus sekä kylpyhuone- ja wc-tilojen puhdistus ym. Tuotamme kotisiivouspalveluita myös palvelusetelillä.

Kysyttävää koti- tai hoitajapalveluista? Tai sovi maksuton palvelukartoitus.

Kerro meille palvelutarpeestanne tämän lomakkeen kautta ja asiakaspalvelumme edustaja on sinuun puhelimitse yhteydessä 1-3 arkipäivän kuluessa. Lomake lähetetään Mehiläisen koti- ja hoitajapalveluiden asiakaspalveluun. Voit halutessasi sopia maksuttomasta palvelukartoituksesta. Lomakkeen lähetys ei sido sinua mihinkään.

Pakolliset kentät on merkitty *-merkillä.

Mistä palveluista olet kiinnostunut (rasti ruutuun, voi valita monta):

Minulle sopii parhaiten yhteydenotto arkisin klo:

Oletko kiinnostunut maksuttomasta palvelukartoituksesta?

Lisää aiheesta