Työharjoittelu Mehiläisessä

Työssäoppiminen ja harjoittelu

Meitä mehiläisiä on jo yli 30.000 eikä kahta samanlaista. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä.

Opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita Mehiläiseen, ja meillä pääset tekemään harjoittelusi huippuammattilaisten ohjaamana! Tarjoamme laadukkaita, hyvin suunniteltuja ja monipuolisia työssäoppimisen mahdollisuuksia eri ammattiryhmien opiskelijoille ympäri Suomen. Toivomme että pystyt jakamaan kanssamme uusimpia oppejasi ja saat meiltä lisää omaan osaamiseesi.

Mehiläiseen on helppo hakea työssäoppimisen jaksolle. Mikäli kiinnostuit harjoittelumahdollisuuksista meillä, olethan hyvissä ajoin ennen työssäoppimisen jaksoa yhteydessä suoraan kyseisen yksikön palvelupäällikköön tai yksikönjohtajaan. Yhteystiedot kunkin yksikön vastuuhenkilöistä löydät valitsemalla alla olevista linkeistä sen liiketoiminnan sekä yksikön, jossa haluaisit harjoittelusi suorittaa.

Mehiläisessä on mahdollisuus myös opinnäytetyön tai kehitysprojektin tekemiseen, josta sovitaan aina erikseen kyseisen yksikön yksikönjohtajan kanssa.

Mehiläisen lääkärikeskukset, -sairaalat, -työelämäpalvelut sekä HammasMehiläinen

Ikäihmisten palvelukodit 

Vammaisten palvelukodit 

Mielenterveyskuntoutujien palvelut 

Lastensuojelun toimipaikat