Suun terveyden ammattilaiseksi Mehiläiselle

Tule osaksi suun terveyden ammattilaisten joukkoa! Tarjoamme monipuolisia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia hammaslääkäreille, erikoishammaslääkäreille, suuhygienisteille, hammashoitajille ja hammasteknikoille. Mahdollistamme itsenäisen työskentelyn sekä yksityisen puolen että julkisten palveluiden toimipisteissä. Meillä voit myös toimia toiveesi mukaan ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä juuri sinulla sopiva työpaikka!

Tervetuloa suun terveyden ammattilaisten tiimiimme!

Pääset oppimaan jatkuvasti

Hammashoitaja Kaisu Aaltonen kertoo monipuolisista työ- ja kehitysmahdollisuuksistaan Hammas Mehiläisessä.

Voit keskittyä pelkästään asiakastyöhön

Videolla hammaslääkäri Kiira Löfberg ja suu- ja leukakirurgi Olli Teronen kertovat työstään Hammas Mehiläisessä.

Hammas Mehiläinen

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti kaikkia suun terveydenhoidon palveluita. Hammas Mehiläisen toimipisteistä suurin osa sijaitsee kätevästi Mehiläisen lääkärikeskusten yhteydessä.

Lue lisää

Suun terveyden julkiset palvelut

Toimimme maanlaajuisesti ja tarjoamme asiakaslähtöiset palvelut julkisen sektorin kumppaneillemme, suun terveydenhoidon palveluiden kokonaisulkoistuksista aina yksittäisiin palveluihin ja räätälöityihin palveluketjuihin.

Lue lisää

Suun ammattilaisten uratarinoita

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Johtava hoitaja Miia kertoo: ”Mehiläisessä on huikeaa se, että jos vastuuta haluaa, sitä myös annetaan.”

Hammas Mehiläisen johtavalla hoitajalla Miia Ruhasella on takana kymmenvuotinen ura Mehiläisessä. Siihen mahtuu monenlaisia tehtäviä ja lämpimiä muistoja varsinkin korona-ajan alusta. Miian mielestä Mehiläisen erottaakin muista työpaikoista ihmiset ja se, että täällä jokaisella on mahdollisuus luoda uraa ja saada työmahdollisuuksia – vaikka yli liiketoimintarajojen.

Hammaslääkäri Anni kertoo, miksi hän on ylpeä työstään Mehiläisessä

Mehiläisessä hammaslääkärinä työskentelevä Anni kertoo: ”Joka päivä töissä on hauskaa ja kyllä me nauretaan ihan joka päivä.” Anni arvostaa Mehiläisessä myös työn joustavuutta, osaavaa ja moniammatillista työyhteisöä sekä mahdollisuutta keskittyä omaan työhön.

Hammashoitajaksi

Hammas Mehiläisessä hammashoitajalle löytyy erilaisia koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia, monipuolisia työnkuvia, aina palveluneuvojan ja erikoisalojen hammaslääkärien avustustyöstä, esihenkilön tehtäviin. Joustavia työaikoja unohtamatta.

Suuhygienististiksi

Suuhygienistinä olet Hammas Mehiläisessä osa moniammatillista huipputiimiä, jossa on mahdollista kehittyä ja kasvaa ammatillisesti yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Modernien tilojen lisäksi käytössäsi ovat alan uusimmat laitteet ja työvälineet.

Hammaslääkäriksi

Hammas Mehiläisessä hammaslääkäri voi keskittyä täysin kliiniseen työhön. Meillä voit työskennellä niin yksityisellä kuin julkisella puolella, ammatinharjoittajana tai työsuhteessa, laadukkaissa työolosuhteissa, uusimman tekniikan, huipputason tausta- ja tukipalvelujen parissa.

Avoimet työpaikat

Kaikki työpaikat
Koko maa

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin myös suoraan yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää työskentelystä Mehiläisessä.

Yksityiset palvelut

Tuomas Polttila
Liiketoimintajohtaja, Hammas Mehiläinen
Miia Ruhanen
Johtava hoitaja, Hammas Mehiläinen
Jutta Kärri
Hammaslääkärit

Julkiset palvelut

Markus Muhonen
Myyntipäällikkö
Miia Ehrnrooth
Johtava hammaslääkäri
Ann-Mari Lucander
Johtava hoitaja, julkiset palvelut