ELÄMÄ
TEHTÄVÄNÄ.

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Suun terveyden ammattilaiseksi Mehiläiselle

Tule osaksi suun terveyden ammattilaisten joukkoa! Tarjoamme monipuolisia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia hammaslääkäreille, erikoishammaslääkäreille, suuhygienisteille, hammashoitajille ja hammasteknikoille. Mahdollistamme itsenäisen työskentelyn sekä yksityisen puolen että julkisten palveluiden toimipisteissä. Meillä voit myös toimia toiveesi mukaan ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä juuri sinulla sopiva työpaikka!

Tervetuloa suun terveyden ammattilaisten tiimiimme!

Pääset oppimaan jatkuvasti

Hammashoitaja Kaisu Aaltonen kertoo monipuolisista työ- ja kehitysmahdollisuuksistaan Hammas Mehiläisessä.

Voit keskittyä pelkästään asiakastyöhön

Videolla hammaslääkäri Kiira Löfberg ja suu- ja leukakirurgi Olli Teronen kertovat työstään Hammas Mehiläisessä.

Hammas Mehiläinen

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti kaikkia suun terveydenhoidon palveluita. Hammas Mehiläisen toimipisteistä suurin osa sijaitsee kätevästi Mehiläisen lääkärikeskusten yhteydessä.

Lue lisää

Suun terveyden julkiset palvelut

Toimimme maanlaajuisesti ja tarjoamme asiakaslähtöiset palvelut julkisen sektorin kumppaneillemme, suun terveydenhoidon palveluiden kokonaisulkoistuksista aina yksittäisiin palveluihin ja räätälöityihin palveluketjuihin.

Lue lisää

Suun ammattilaisten uratarinoita

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Johtava hoitaja Miia kertoo: ”Mehiläisessä on huikeaa se, että jos vastuuta haluaa, sitä myös annetaan.”

Hammas Mehiläisen johtavalla hoitajalla Miia Ruhasella on takana kymmenvuotinen ura Mehiläisessä. Siihen mahtuu monenlaisia tehtäviä ja lämpimiä muistoja varsinkin korona-ajan alusta. Miian mielestä Mehiläisen erottaakin muista työpaikoista ihmiset ja se, että täällä jokaisella on mahdollisuus luoda uraa ja saada työmahdollisuuksia – vaikka yli liiketoimintarajojen.

Hammaslääkäri Anni kertoo, miksi hän on ylpeä työstään Mehiläisessä

Mehiläisessä hammaslääkärinä työskentelevä Anni kertoo: ”Joka päivä töissä on hauskaa ja kyllä me nauretaan ihan joka päivä.” Anni arvostaa Mehiläisessä myös työn joustavuutta, osaavaa ja moniammatillista työyhteisöä sekä mahdollisuutta keskittyä omaan työhön.

Hammashoitajaksi

Hammas Mehiläisessä hammashoitajalle löytyy erilaisia koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia, monipuolisia työnkuvia, aina palveluneuvojan ja erikoisalojen hammaslääkärien avustustyöstä, esihenkilön tehtäviin. Joustavia työaikoja unohtamatta.

Suuhygienististiksi

Suuhygienistinä olet Hammas Mehiläisessä osa moniammatillista huipputiimiä, jossa on mahdollista kehittyä ja kasvaa ammatillisesti yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Modernien tilojen lisäksi käytössäsi ovat alan uusimmat laitteet ja työvälineet.

Hammaslääkäriksi

Hammas Mehiläisessä hammaslääkäri voi keskittyä täysin kliiniseen työhön. Meillä voit työskennellä niin yksityisellä kuin julkisella puolella, ammatinharjoittajana tai työsuhteessa, laadukkaissa työolosuhteissa, uusimman tekniikan, huipputason tausta- ja tukipalvelujen parissa.

Avoimet työpaikat

44 paikkaa
Hammas Mehiläinen Kuopio
Kuopio, Ajurinkatu
Länsi-Pohja, Keminmaan terveysasema
Keminmaa, Väylätie
Päijät-Hämeen hyvinvointialue
Lääkärikeskus Helsinki Forum
Helsinki, Mannerheimintie 20
Lääkärikeskus Pori
Pori, Kuninkaantie
STH Uudenkaupungin kaupunki, sosiaali- ja terveyskeskus
Lääkärikeskus Kouvola
Kouvola, Kauppamiehenkatu
Hammas Mehiläinen Helsinki Stoma
Helsinki, Yrjönkatu 21
...5

Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin myös suoraan yhteyttä mikäli sinulla on kysyttävää työskentelystä Mehiläisessä.

Yksityiset palvelut

Tuomas Polttila
Liiketoimintajohtaja, Hammas Mehiläinen
tuomas.polttila@mehilainen.fi
Miia Ruhanen
Johtava hoitaja, Hammas Mehiläinen
miia.ruhanen@mehilainen.fi
Jutta Kärri
Hammaslääkärit
jutta.karri@mehilainen.fi

Julkiset palvelut

Markus Muhonen
Myyntipäällikkö
markus.muhonen@mehilainen.fi
Miia Ehrnrooth
Johtava hammaslääkäri
miia.ehrnrooth@mehilainen.fi
Ann-Mari Lucander
Johtava hoitaja, julkiset palvelut
ann-mari.lucander@mehilainen.fi
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.