Mehiläinen avaa marraskuussa uuden Oma Hammaslääkärisi – vastaanoton ja hammaslaboratorion Ouluun

Mehiläinen laajentaa suun terveydenhuollon palveluitaan avaamalla marraskuun alussa uuden täyden palvelun Oma Hammaslääkärisi -vastaanoton ja hammaslaboratorion Ouluun. Oma Hammaslääkärisi -vastaanotto ja hammaslaboratorio käynnistävät palvelunsa Mehiläinen Oulun täysin uusien tilojen yhteydessä Kauppurienkatu 9:ssä. Uusi viiden hoitohuoneen vastaanotto on valtakunnallisesti toimivan Oma Hammaslääkärisi -ketjun 22. toimipiste.

”Näemme suun terveydenhuollossa vahvana tulevaisuuden lisäarvona yhteistyön Mehiläisen lääkärikeskus-, ja sairaalapalveluiden sekä työterveyspalveluiden kanssa, mikä mahdollistaa kaikki lääkärikeskus- ja hammaslääkäripalvelut asiakkaille samasta osoitteesta. Samoissa tiloissa toimii myös Mehiläinen hammaslaboratoriopalvelut, mitkä helpottavat ja nopeuttavat hammasteknisten töiden saatavuutta”, kertoo Mehiläisen suun terveydenhuollon palveluiden liiketoimintajohtaja ja Oma Hammaslääkärisi -ketjun johtava hammaslääkäri Erkki Virta.

”Oulu on ammattikuntamme kouluttamisalueena yksi päämarkkina-alueistamme, jonne haluamme vahvasti integroitua. Mehiläisen Oma Hammaslääkärisi -vastaanotot toimivat aina vahvasti paikallisesti ja toimintamme peruspilareita ovat dynaaminen ja laajan ammattiosaamisen omaava paikallinen tiimi, ja asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden arvostaminen ja huomiointi. Myös tiimin saumaton yhteistyö ja työssä viihtyminen ovat meille ydinasioita”, Erkki Virta jatkaa.

Oma Hammaslääkärisi on lämminhenkinen hammaslääkäriketju, joka tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset hammashoidon palvelut valtakunnallisesti. Oma Hammaslääkärisi -ketjuun kuuluu Oulun vastaanoton myötä 22 vastaanottoa. Muut vastaanotot toimivat Helsingissä Esplanadilla, Forumissa, Hakaniemessä, Mannerheimintiellä ja Pasilassa, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Mikkelissä, Parolassa, Vantaalla Aviapoliksessa ja Tikkurilassa, Porvoossa, Seinäjoella, Sipoossa, Nokialla, Turussa, Tampereella, Uudessakaupungissa ja Rovaniemellä.

Lisätietoja:

Erkki Virta, Mehiläinen Oy, suun terveydenhuollon palvelut, liiketoimintajohtaja, johtava hammaslääkäri, puh. 0400 196 766
Jon Ahllund, Oma Hammaslääkärisi/Hammaslaboratoriopalvelut, operatiivinen johtaja, puh. 0400 869 365
Kaisu Kytölä, Oma Hammaslääkärisi/Hammaslaboratoriopalvelut, henkilöstöpäällikkö, puh 050 374 6613

www.omahammaslaakarisi.fi 

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen ja siihen vuonna 2015 yhdistynyt Mediverkko tarjoavat laaja-alaisimmat palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläisessä ja Mediverkossa palveluita tuottaa yhteensä noin 9 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.


Uutinen julkaistu 20.8.2015