Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Turku Variaatio

Kaarningonkatu 2
20740 Turku
Siirry ajanvaraukseen

Neurologinen fysioterapia Turku

Fysioterapiaa ja neurologista fysioterapiaa Turussa  tarjoaa Fysios Variaatio Turku. Tarjoamme laadukkaita, monipuolisia ja kattavia fysioterapia- ja hyvinvointipalveluita. Toimipisteemme on erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan  sekä tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaan . Palvelemme kattavasti kaikenikäisiä kuntoutujia ja kohderyhmästä riippumatta panostamme aktiiviseen fysioterapiaan.

Suuren osan palveluistamme muodostaa vaikeavammaisten kuntoutus. Täysin esteettömissä tiloissamme jokainen voi edetä kohti tavoitettaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tiloihimme kuuluu viisi huonetta sekä mm. 100m2 kuntosali, 50m2 monitoimisali sekä 25m2 lasten terapiatila. Kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelumme ovat kaikkien käytettävissä. Lue lisää kuntosalista täältä >> 

Fysios Variaatio palvelee kuntoutujaa monipuolisesti. Variaatiossa kuntoutus perustuu yksilöityihin tavoitteisiin ja henkilökohtaiseen kuntoutussuunnitelmaan. Sovellamme hoidoissamme laajasti eri menetelmiä ja uusinta hoitoteknologiaa. Kaikilla terapeuteillamme on sekä pitkäaikaista työkokemusta että tuoretta näkemystä.

Olemme keskittyneet lääkinnälliseen kuntoutukseen, erikoistumissuuntauksenamme neurologinen fysioterapia. Asiakkainamme ovat esimerkiksi neurologiset potilaat ja kuntoutujat vauvoista ikääntyviin. Täydentävinä menetelminä käytämme tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa. Fysioterapian tavoitteena on kuntoutujan toimintakyvyn lisääminen ja ylläpito.

Palveluihimme kuuluvat fysioterapian ja neurologisen kuntoutuksen lisäksi mm. lymfaterapia , lantionpohjan fysioterapia , äitiysfysioterapia  , seniorifysioterapia , lasten fysioterapia , LPG-hoidot , hieronta  ja akupunktio .

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Tilamme ja välineistö soveltuvat kaikille Kelan vaativan kuntoutuksen  asiakasryhmille. Tiloissamme on suuri ja esteetön kuntosali, jossa on paineilmalla toimivat HUR-laitteet, jotka soveltuvat omatoimisille liikuntarajoitteisille, pyörätuolia käyttäville kuntoilijoille ja ikääntyville.

Muita kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. juoksumaton yhteydessä kävelykuntoutuslaitteisto lasten ja aikuisten valjailla, nojapuut, puolapuut, Motomed-polkulaite, Joba sekä tasapainolautoja. Toimipisteen hoitolaitteita ovat LPG, Diter monitoimilaite D4s combi, sähköstimulaatiolaitteet, Biofeedback sekä Wello hengitysharjoituslaite. Lisäksi toimipisteen pihalla on terapiakäyttöä varten portaat, tasapainorata ja iso trampoliini sekä pyörätuoliramppi pyörätuolin käyttöharjoituksia varten.

Lapsille on myös oma 25 m2 varusteltu terapiatila.

Uudet Kela asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin: Miika Väisänen  miika.vaisanen@mehilainen.fi

Harjoittelumahdollisuudet

Tiloihimme kuuluu tilava, valoisa ja esteetön 100 m2 kuntosali sekä 50 m2 monitoimisali. Kuntosali laitteistoineen on suunniteltu niin, että se sopii erityisen hyvin kuntoutukseen ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen . Sali on avoin kaikille asiakkaille ja se on lähes esteetön. Käytössä on pukuhuoneet ja suihkut miehille ja naisille.

Kuntosalissa on HUR:n paineilmalaitteet, jotka soveltuvat omatoimisille liikuntarajoitteisille, pyörätuolia käyttäville kuntoilijoille ja ikääntyville. Lisäksi kuntosalilta löytyy mm. talja, kuntopyöriä, juoksumatto ja mahdollisuus painokevennettyyn kävelyyn juoksumatolla. Erityistä huomiota on kiinnitetty liikeratojen helppoon hahmottamiseen ja sopivien vastusten valintaan.

Fysioterapeutin ohjausajat kuntosalilla maanantaisin klo 13-14. Ohjausta ei ole touko-elokuussa eikä joulukuussa.

Kuntosalikortti on henkilökohtainen.

Tutustu hinnastoon tästä 

Kuntosalimme aukioloajat ovat:

  • ma-pe 9-16

Jos sinulle tulee kysyttävää kuntosalin aukioloajoista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme p. 010237700 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min).

Koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi toivomme, ettet tule kuntosalille sairaana ja että peset kätesi huolellisesti saapuessasi kuntosalille. Voit halutessasi käyttää omaa hengityssuojainta. Pidäthän myös erityistä huolta hygieniasta ja pyyhit kuntosalilaitteet huolellisesti käyttösi jälkeen. Pidetäänhän myös etäisyyttä toisiimme! Tervetuloa kuntoilemaan!

Yhteyshenkilö Eija Rantanen, eija.rantanen@mehilainen.fi, puh. 0504468166 ja Irene Johansson, irene.johansson@mehilainen.fi. Asiakaspalvelu paikalla to ja pe 8-16.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri. Asiakaspalvelija on paikalla to,pe 8-16.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Palvelut

Vastaanotot
Aukioloajat
Maanantai 18.9.08:00 - 17:00
Tiistai 19.9.08:00 - 17:00
Keskiviikko 20.9.08:00 - 17:00
Torstai 21.9.08:00 - 17:00
Perjantai 22.9.08:00 - 16:00
Lauantai 23.9.Suljettu
Sunnuntai 24.9.Suljettu

Lisäksi avoinna sopimuksen mukaan.

Ilmoittautuminen
Maksuasiat

pankkikortti ja luottokortti (Visa, MasterCard), Smartum-kortti, Smartum-mobiilimaksu (liikunta+hieronta), ePassi liikunta+hyvinvointi, Easybreak liikunta+hieronta

Potilastietojen tilaaminen

OmaMehiläinen-palvelu on nopein ja vaivattomin keino tarkistaa omat potilastiedot, tutkimustiedot ja tutkimuskuvat.

Saat halutessasi Mehiläisen lääkäri- ja diagnostiikkapalveluiden potilastiedot itsellesi myös paperisena. Potilastietoina voidaan toimittaa esimerkiksi lääkärikäyntien potilaskertomukset ja Mehiläisessä otetut tutkimuskuvat, kuten röntgenkuvat.

Lue lisää potilastietojen tilaamisesta Mehiläisen verkkosivuilta.

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Fysios Variaatio sijaitsee Turussa Peltolan kaupunginosassa Uudenmaantien varrella. Omalla autolla Variaatioon saavutaan Apilakadun ja Ilpoistentien kautta. Variaatio on yhteen tasoon rakennettu esteetön toimitila. Toimipisteen pihassa on vapaata ilmaista parkkitilaa.

Variaatioon pääsee busseilla Turusta tultaessa, mm. busseilla 801 ja 7. Kappelin pysäkiltä nro 786, kävelymatkaa Variaatioon on 150 metriä. Kaarinasta päin tultaessa pääsee myös busseilla nro 801 ja 7. Vanhan hautausmaan pysäkiltä nro 795, kävelymatkaa on 500 metriä.

Pysäköinti

Toimipisteen pihassa on ilmaisia asiakaspysäköintipaikkoja.

Esteettömyys

Toimipiste on yhteen tasoon rakennettu esteetön toimitila.

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti, lymfaterapeutti (Lyko)
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti OMT