Fysioterapiaklinikka

Fysios Mehiläinen Muhos

Ratatie 41
91500 Muhos
Siirry ajanvaraukseen

Fysioterapiaa Muhoksella tarjoaa Fysios Mehiläinen Muhos. Fysios Mehiläinen Muhoksen fysioterapeuttien kokenut tiimi tarjoaa monipuoliset ja korkeatasoiset fysioterapiaa esteettömissä tiloissa. Hoidamme ja kuntoutamme asiakasryhmiä lapsista ikäihmisiin sekä toimipiste- että kotikäynteinä. Olemme erikoistuneet neurologiseen fysioterapiaan tuki- ja liikuntaelinsairauksien fysioterapiaan, urheilufysioterapiaan, psykofyysiseen fysioterapiaan, ikääntyneiden fysioterapiaan sekä äitiysfysioterapiaan ja lantionpohjan fysioterapiaan. Voit varata ajan myös hierontaan ja Personal trainerille.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja yksilöfysioterapiassa, ryhmäfysioterapiassa ja allasterapiassa. Palvelemme Muhoksen kunnan maksusitoumusasiakkaita ja veteraanikuntoutujia. Vakuutusyhtiöiden maksusitoumuksella pääsee myös fysioterapiaan. Meillä on huomioitu kaikki asiakasryhmät ja toimipisteessä käytettäviä kuntoutuslaitteita ja -välineitä ovat mm. TheraTrainer, Posturimed -tasapainoharjotteilulaite ja kävelymatto, Shockwave, Neurotrack lantionpohjan fysioterapia, Ultraääni, NMES, microFET2 -dynamometri.

Toimipisteellämme yhteistyössä LaiffiGym Oy:n kanssa pidämme terveysliikuntaryhmiä sekä työikäisille että ikääntyneille. Tilauksesta järjestämme myös yksilöllisesti räätälöityjä tyky- ja tyhy-ryhmiä työyhteisöille tai muille ryhmille. Voimme toteuttaa ryhmän myös etänä. Fysioterapeuttimme voivat myös ohjata yksilöllistä harjoittelua tarpeittesi mukaan.

Fysios Mehiläinen Muhoksen toimitilat ja laitteet tarjoavat monipuoliset harjoitteluolosuhteet kaikentasoisille kuntoutujille terapeuttiseen harjoitteluun. Fysios Mehiläiseen pääset hoitoon nopeasti, myös ilman lääkärin lähetettä. Kysy lisää valtakunnallisesta numerostamme 010 237 700 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Tutustuthan myös muihin toimipisteisiimme Oulun seudulla.

Tervetuloa!

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen  palveluntuottaja

Uudet Kela-asiakkaat voivat olla yhteydessä kuntoutukseen liittyen toimipisteen vastaavaan fysioterapeuttiin:

Jani Huotariin p. 040 509 8010 tai jani.huotari@mehilainen.fi.

Katso ohjeet miten hakeutua kuntoutukseen Fysios Mehiläiseen  tai soita kuntoutusneuvontaan 010 237 7077 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Kuntoutusneuvonnasta saat yksilöllistä apua ja autamme kuntoutukseen hakeutumisessa.


Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut

Ajanvaraus onnistuu nopeiten ja helpoiten suoraan Mehiläisen verkkoajanvarauksen kautta.

Varaa aika
Ajanvaraus puhelimitse ja tiedustelut (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)
Vaihde (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min)

Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.


Sijainti

Näytä Google Mapsissa

Palvelut

Laitteet

Shockwave (ESWT), NEMS, FAM-laite

Hinnasto

Lääkärikäyntien ja toimenpiteiden hinnasto löytyy Hinnastot-sivulta.

Siirry hinnastoon

Ohjeet

Saapumisohje

Toimipisteemme sijaitsee katutasossa Muhoskeskuksen liikerakennuksessa. Toimitiloihimme kulku sisäpihan kautta. Ilmainen parkkipaikka. Palveluneuvoja on vastaanottamassa paikan päällä ma - ke klo 8 - 14. Muuna aikana fysioterapeuttimme ottavat vastaan uudet asiakkaat.


Seudun busseilla pääsee toimipisteen läheisyyteen. Ilmainen pysäköinti sijaitsee vanhan Osuuspankin paikoitusalueella. Inva-paikka (1) liikekeskuksen päädyssä.

Pysäköinti

Parkkipaikat löytyvät vanhan Osuuspankin paikoitusalueelta. Toimitilamme päädystä löytyy invapaikka (1 paikka).

Esteettömyys

Toimipisteemme on esteetön ja tiloistamme löytyy Inva-WC

Toimipisteen asiantuntijat ja vastuuhenkilöt

Toimipisteen asiantuntijat
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Fysioterapeutti
Etsi toimipisteen asiantuntijoita nimen tai osaamisalueen perusteella.
Siirry hakuun