Expert- och chefsuppgifter hos Mehiläinen

Hos Mehiläinen hittar du många inspirerande jobbmöjligheter inom expert- och chefsuppgifter. Du kan växa till ett fullblodsproffs, till exempel som expert inom vår koncernförvaltning eller som socionom inom barnskyddet. För terapeuter erbjuder vi ett brett spektrum av arbetsuppgifter inom våra mångsidiga social- och hälsovårdstjänster. Chefsuppgifter finns alltid hos oss, från teamledare till chef.

Ta en titt nedan på Mehiläinens unika berättelse och våra experters karriärberättelser. Kanske Mehiläinen är din nya arbetsplats?

Berättelse om människorna

När en grupp läkare grundade Mehiläinen år 1909 var deras mål att skapa bättre hälsa och välbefinnande i Finland. Vi hos Mehiläinen fortsätter med samma arbete än i dag. Om du känner likadant, kom och jobba med oss.

Karriärberättelser från Mehiläinens anställda

Du hittar alla karriärberättelser här.

Läs mer om våra mångsidiga expertuppgifter

Toppkollegor, god sammanhållning och framåtanda och en verklig möjlighet att utvecklas – tycker du också att det som våra kollegor värdesätter hos Mehiläinen låter lockande? Läs mer nedan om hur arbetet ser ut hos oss inom koncernförvaltningen, som terapeut och som chef.

Lämna dina kontaktuppgifter eller kom tillbaka snart, om du inte hittar ett jobb hos oss just nu – vi rekryterar hundratals nya experter varje år.

Expertuppgifter inom koncernförvaltningen

Inom vår koncernförvaltning hittar du fascinerande uppgifter inom till exempel varumärkesarbete i våra kommunikations- och marknadsföringsteam. För experter på ekonomisk förvaltning erbjuder vi alla möjligheter ett stort hus har att erbjuda i vår ekonomienhet.

Inom vår personalförvaltning får du chansen att stödja vår personal bland annat inom uppgifter som gäller vårt HR-system, lönehantering och personalens kompetensutveckling.

Intressanta uppgifter för olika slags terapeuter

Som fysioterapeut, ergoterapeut (arbetsterapeut) och talterapeut kommer du att få använda och utveckla din kompetens inom ett brett spektrum av arbetsuppgifter enligt ditt intresse. Inom vår socialtjänst kan du arbeta med äldre, klienter inom psykiatrisk rehabilitering och rehabilitering för missbrukare, personer med funktionsnedsättning och inom barnskyddet. Terapeutuppgifter hittar du även inom våra hälsotjänster, både på den privata och på den offentliga sidan.

Intressanta chefsuppgifter

Experter på chefsarbete behövs i hela vår stora organisation. Du kan till exempel fungera som teamansvarig på våra vårdhem, som servicechef på våra läkarcentraler eller som enhetschef inom våra tjänster för äldre. Vi stödjer kompetensutveckling inom chefsarbetet genom utbildningar – oavsett om du är nybörjare eller har varit länge i branschen.

Se lediga jobb på vår finskspråkiga sida.