Oulun plastiikkakirurginen tiimi

Aika, tapaturmat ja sairaudet jättävät jälkensä. Usein kynnys lähteä plastiikkakirurgin arvioon on korkea ja ongelmat voivat olla hyvinkin arkaluonteisia. Sairaala Mehiläinen Oulussa sinulla on mahdollisuus tulla keskustelemaan sinua vaivaavasta ongelmastasi luotettavien ja kokeneiden plastiikkakirurgiemme kanssa.

Tutustu plastiikkakirurgian tiimimme jäseniin ja varaa aika konsultaatiokäynnille

Eija Suorsa, plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Varaa aika

Anna-Liisa Vesala-Salmela, plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Varaa aika

Risto Varonen, plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Varaa aika

Oulun Sairaala Mehiläisessä tarjoamme potilaillemme sekä korjaavaa eli rekonstruktiivista kirurgiaa että esteettistä plastiikkakirurgiaa. Rekonstruktiivisessa kirurgiassa teemme mm. erilaisten ihosyöpien leikkauksia, korjaamme trauman jälkeisiä haava- ja arpiongelmia ja teemme rintasyövän jälkeisiä rinnankorjausleikkauksia.

Esteettinen plastiikkakirurgia tarkoittaa kirurgiaa, jossa muokataan ikääntymiseen tai ulkonäköön liittyviä seikkoja. Yleisimpiä esteettisiä leikkauksia ovat ikääntymiseen liittyvät kasvojen alueen korjausleikkaukset sekä rintojen erilaiset toimenpiteet. Esteettinen kirurgia on toteutettu tiedolla ja taidolla silloin kun potilas on tyytyväinen leikkaustulokseen ja lopputulos on luonnollinen. Mahdollisuus hoitaa ulkonäköään viisaasti ja kauniisti luo myös henkistä hyvinvointia. Tarjoamme Oulun Mehiläisessä kattavasti potilaillemme sekä korjaavaa- että esteettistä plastiikkakirurgiaa.

Mitä tapahtuu ennen leikkausta ja leikkauksen jälkeen?

Plastiikkakirurgimme tutkivat jokaisen potilaan yksilöllisesti. Jokaiselle potilaalle annetaan yksilöllinen arvio siitä, millaisia hoitovaihtoehtoja juuri sinulle on mahdollista tehdä. Sairaala Mehiläinen Oulussa tehdään korkeatasoista plastiikkakirurgiaa, jossa lähtökohtana on aina potilaan turvallinen hoito. Toiminnan perustana on vahva asiantuntemus, pitkä kliininen kokemus ja uusinta teknologiaa hyödyntävät menetelmät.

Plastiikkakirurgisia potilaita hoitavat aina yhteistyössä plastiikkakirurgiemme kanssa kokeneet sairaanhoitajamme, leikkaussalihoitajamme ja anestesialääkärimme, jotka kaikki panostavat siihen, että sinulla potilaana on turvallinen olo koko hoitopolkusi ajan.

Takaamme myös mahdollisuuden leikkauksen jälkeiseen seurantaan osastoillamme niin kauan, että voit turvallisesti kotiutua leikkauksesta kotiin. Meille Sairaala Mehiläinen Oulussa on myös tärkeää, että pystymme tarjoamaan leikkauksen jälkeisiä fysioterapeutin ja haavanhoitajan palveluita.

Plastiikkakirurgiset toimenpiteet ja leikkaushoidot

Oulun sairaala Mehiläisessä tarjotaan seuraavia esteettisiä hoitoja ja palveluja:

 • Pistos- eli injektiohoidot (botuliinitoksiini ja täyteainehoito)
  Botuliinitoksiini hoidolla voidaan rauhoittaa ja siloittaa kasvojen alueen lihasten toiminnasta johtuvia vaakajuonteita mm. otsan ja silmien sivuilta. Täyteaine hoidolla voidaan häivyttää alakasvojen alueen uurteita ja tasoittaa ihon epätasaisuuksia piristäen kasvojen ilmettä.
 • Kasvojen alueen toimenpiteet
  esim. yläluomileikkaus, kulmakarvojen kohotusleikkaus, rasvansiirto kasvojen alueelle, kasvovammojen jälkeinen arpien korjaus
 • Rintojen toimenpiteet
  esim. rintojen suurennus implanteilla, rintojen suurennus rasvan siirrolla, rintojen kohotus (mastopexia), rintojen pienennys, epäsymmetrian korjaus (rintojen tubulaarisuus) rasvalla tai implanteilla, rintasyövän jälkeiset korjaavat toimenpiteet, miesten rintojen liikakasvu
 • Vartalon kirurgiset toimenpiteet
  esim. vatsan muotoilu ja kiristys leikkauksella (abdominoplastia), vatsalihasten erkauman (rectus diastaasi) korjausleikkaus, vartalon muotoilu rasvaimulla
 • Korvien toimenpiteet
  esim. revenneen tai venyttyneen korvanlehden korjausleikkaus
 • Ihon toimenpiteet
  esim. arpien korjaaminen, tatuoinnin poisto kirurgisesti
 • Haavanhoidot
  esim. akuutin ja traumaattisen haavan hoidot, pitkittyneen haavan hoidot (säärihaava, painehaava)

Maksaminen ja hinnasto

Isompia toimenpide-, tutkimus- tai leikkauskuluja voi maksaa erämaksulla.

Tutustu erämaksuun

Tutustu Mehiläisen hinnastoon.

Siirry hinnastoon

Lisätietoa

Lisätietoja plastiikkakirurgista hoidoista saat soittamalla Mehiläisen asiakaspalveluun 010 414 00. (0,084 €/min)

Sairaala Mehiläinen Oulun sijainti

Sairaala sijaitsee Oulun ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä aivan Rotuaarin reunalla osoitteessa Kauppurienkatu 9. Parkkitilaa löytyy runsaasti maanalaisesta pysäköintialue Kivisydämestä, josta on suora kulkuyhteys hissillä Mehiläisen sairaalaan.

Lisätietoa MEHILÄISEN OULUN SAIRAALASTA