HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

OmaMehiläinen

OmaMehiläinen-palvelu helpottaa asiointiasi

  • Digiklinikka on käytössäsi kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä - ilman erillistä ajanvarausta.
  • Uusit reseptit helposti missä liikutkin
  • Varaat ajan tai soittoajan lääkärille, ilmoittaudut helposti vastaanotolle puhelimellasi ja näet missä kerroksessa ja huoneessa vastaanotto sijaitsee.
  • Saat tiedon valmistuneista tutkimustuloksistasi ja näet ne sovelluksesta. Näet sovelluksesta sekä laboratoriotulokset että röntgen-, magneetti- ja ultraäänitutkimuskuvat.
  • Voit liittää lapsesi tai muun perheenjäsenen tiedot sovellukseen, jonka jälkeen voit varata heille lääkäriajan, uusia reseptejä, katsoa tuloksia jne.
  • Mehiläisen Asiakasohjelma etuineen on käytössäsi heti lataamisen jälkeen sekä sinulle että perheellesi.

Näin saat OmaMehiläisen käyttöösi

  • Lataa sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta iPhoneen tai Android-puhelimeen tai kirjaudu OmaMehiläinen-verkkopalveluun.
  • Palveluun tunnistaudutaan vain ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla.
  • Lue ja hyväksy palvelun käyttöehdot.
  • Jatkossa et tarvitse pankkitunnuksia käyttääksesi palvelua vaan voit kirjautua palveluun valitsemallasi PIN-koodilla tai sormenjälkitunnistuksen avulla.

Reseptin uusinta ja Digiklinikka työterveysasiakkaille

Reseptin uusinta ja Digiklinikka ovat OmaMehiläinen-palvelussa myös työterveysasiakkaiden käytössä, mikäli ne sisältyvät yrityksesi työterveyssopimukseen. Voit tarkistaa sopimuksesi sovelluksesta tai omalta työnantajaltasi.

If Suorakorvaus Digiklinikan palveluista

If Suorakorvaus toimii nyt myös Mehiläisen Digiklinikalla. Ifin sairauskuluvakuutusasiakkaana maksat Digiklinikan lääkärikäynnistä vain mahdollisen omavastuun ja Mehiläinen hoitaa korvausten hakemisen suoraan Ifistä puolestasi. Lue lisää If Suorakorvaus - palvelusta

Perheenjäsenen liittäminen omaan profiiliin

OmaMehiläinen-palvelussa pidät sekä omat että perheenjäsentesi terveystiedot helposti saatavilla ja yhdessä paikassa. Keskittämällä lapsesi lääkärikäynnit Mehiläiseen, näet lapsesi terveystiedot automaattisesti OmaMehiläinen-palvelun kautta. Vaikka et itse asioisi Mehiläisessä, voit rekisteröityä OmaMehiläiseen ja liittää lapsesi perheprofiiliisi.

Vanhempi voi liittää lapsensa automaattisesti OmaMehiläinen-palveluun ja nähdä alle 12-vuotiaan lapsen tiedot palvelun kautta. Tätä vanhemman lapsen pitää antaa vanhemmalle lupa terveystietojensa näkemiseen palvelun kautta. Aikuisen pitää hyväksyä perheprofiilikutsu ja antaa erikseen suostumuksensa terveystietojensa katseluun.