Vappu Pihlakoski

Psykiatrian erikoislääkäri
Asiakasarvio 9.4
24kk keskiarvo, kun vastauksia yli 25 kpl

Puhelin- ja videovastaanottoajat sopivat parhaiten henkilöille, jotka ovat jo aiemmin asioineet vastaanotollani tai varaavat psyk.erikoislääkärin konsultaatioaikaa esim työterveyslääkärin ohjamana. Tällöinkin on hyvä, että varaudut tulemaan myöhemmässä vaiheessa käymään lähivastaanotolla Espoon Matinkylässä. Jätä ajanvarauksesi yhteyteen puhelinnumerosi, johon soitan puhelinvastaanottosi alkaessa. Videovastaanotolle kutsumiseen tarvitsen voimassa olevan sähköpostiosoitteesi, josta voin kutsua sinut teams-tapaamiseen.

Olen espoolainen, perheellinen psykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti. Erikoislääkäriksi olen kouluttautunut HYKS psykiatrian klinikassa useilla eri psykiatrian aloilla. Erikoislääkärin pätevyyden olen saanut 2002 ja psykoterapian erityispätevyyden 2007. Yksityislääkäriksi olen siirtynyt 2005.

Mehiläisessä otan vastaan sekä yksityispotilaita että työterveyslääkärin lähettämiä konsultaatiopotilaita.Teen diagnostista ja hoidontarpeen arviointia, hoidon suunnittelua ja käynnistämistä, psykoterapiatarpeen ja työkyvyn arviointia sekä yleispsykiatrista vastaanottoa. Ajankohtaisesti en voi ottaa hoitooni uusia psykoterapiapotilaita, mutta arvion jälkeen ohjaan eteenpäin. Erityisesti olen kiinnostunut mieliala-, uni- ja ahdistushäiriöistä aikuisilla ja yli 16-vuotiailla potilailla.

En tee ADHD- tai ADD-tutkimuksia enkä psykiatrisia ajolupa- tai aselupalausuntoja.

Ajanvarausohje

Ensimmäiselle vastaanottokäynnille tulee varata 60min vastaanottoaika (hinta-arvio yksityisasiakkaille 220-240€, työterveyshuollon ja vakuutusyhtiöasiakkaiden hintoihin lisätään kirjauksiin kuluva kokonaisaika). Uusintakäynneille 45-60min vastaanottoaika saatavuuden mukaan. Lyhemmät vastaanottoajat tulee varata jättämällä soittopyyntö lääkärille. Jos et pysty tulemaan varaamallesi ajalle lääkäriasemalle, kysy ajan siirtämisestä puhelinvastaanotoksi ajanvarauksen puhelinnumerosta 010 414 00. HUOMIO: Ajan siirtäminen tai peruminen viimeistään 48h ennen varattua aikaa. Myöhemmin perutusta/siirretystä vastaanottoajasta veloitetaan normaalin käyntitaksan mukainen maksu, jos perutulle ajalle ei tule uutta varausta. Rauhoittavien lääkkeiden reseptit ja lääkärinlausunnot vain hoidossani oleville potilaille.

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

 • Psykiatria
 • Psykoterapian erityispätevyys

Kiinnostuksen kohteet

 • Psykoterapia-arviot
 • Ahdistushäiriöt
 • Psyykkisen työkyvyn arviot
 • Masennus

Kielitaito

  Palvelut

  • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 30 minuuttia
  • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 45 minuuttia

  Toimipisteet

  Mehiläinen Espoo Matinkylä
  Piispanportti 10 A, 3. krs
  Avoinna tänään
  08:00 - 20:00
  010 414 00*
  Ajanvaraus
  010 414 0112*
  Vaihde

  Hinnat

  Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 30 minuuttia
   Hinta-arvio 164.70 € (*148.20 €)
  • Erikoislääkärin vastaanottokäynti enintään 45 minuuttia
   Hinta-arvio 204.70 € (*183.70 €)