Taina Leinonen

Työterveyshoitaja
Asiakasarvio 9.5
24kk keskiarvo, kun vastauksia yli 25 kpl
Hoitaja erittäin miellyttävä ja asiansa osaava täysi 10 hänelle ❤️
Hoitaja erittäin miellyttävä ja asiansa osaava täysi 10 hänelle ❤️

Huom! Koronaepidemian aikana:

Valitsethan puhelin- tai videovastaanoton, jos käyntisi syy ei edellytä fyysistä kontaktia. Terveystarkastukset ja neuvontakäynnit voidaan lähes täysin toteuttaa etänä, ilman fyysistä vastaanottokäyntiä. Näin voimme omalta osaltamme ehkäistä koronan leviämistä.

Flunssan oireissa ensisijainen kontakti digiklinikalle, ethän tule hengitystieoireisena vastaanotolle! Lievässäkin flunssassa on syytä jäädä kotiin!

Toivomme maskin käyttöä vastaanotoilla.

Please, if you have respiratory infection symptoms, do not come to appointment! If you have flue&other respiratory infection symptoms, please, call or contact digital clinic first.

Esittely:

Olen ollut Mehiläisessä työterveyshoitajana vuodesta 2011. Tällä hetkellä työskentelen Mehiläinen Leppävaarassa, jossa aloitin 02/2020.

Erityisosaamiseni:

Olen Mehiläisen mielialavalmentaja (kohderyhmänä lievästi masentuneet ja uupuneet asiakkaat, sekä akuutin kriisitilanteen purkukeskustelut).

Ajanvarausohjeita:

Terveystarkastukset 1-1.5h - ellei kutsukirjeessä tai toimintaohjeissa ole toisin mainittu.

Korvahuuhtelut 30min aika ja edeltävästi tulee laittaa pehmitystipat

Rokotusneuvonta ja rokotuskäynnit: 1 rokotus 15min, 2 tai useampi 30min, rokotuskartoitus 30min.

Ompeleen poistot 30min

Mielialaan liittyvät käynnit (masennus, työuupumus ym.) 1h käynti

EI LASTEN ROKOTUKSIA/LAPSIPOTILAITA

EI HAAVANHOITOJA

Ajanvarausohje

Ethän tule vastaanotolle flunssaisena! Please, if you have respiratory infection symptoms, do not come to appointment! Huom! Koronaepidemian aikana: Valitsethan puhelin- tai videovastaanoton, jos käyntisi syy ei edellytä fyysistä kontaktia. Terveystarkastukset ja neuvontakäynnit voidaan lähes täysin toteuttaa etänä, ilman fyysistä vastaanottokäyntiä. Näin voimme omalta osaltamme ehkäistä koronan leviämistä. Terveystarkastuksiin varattava 1-1,5h aika (työhönsijoitustarkastukset, määräaikaistarkastukset) ellei yrityksen kanssa ole sovittu lyhyemmästä ajasta, tai kutsukirjeessä toisin mainita. Mielialavalmentajakäynti 1h Korvahuuhteluihin varattava 30minuutin aika ja muistathan laittaa korviin edeltävästi pehmitystipat. En huuhdo korvia, joissa vaha on tiukassa, koska sillä aiheutetaan vain haittaa korvalle ja vaha painuu syvemmälle. Rokotukset: 1kpl 15min aika, 2 tai useampi rokotus tai rokotuskartoitus matkaa varten 30min aika. Ei lapsien rokotuksia, ei haavanhoitoja. Reseptien uusinnat voit hoitaa kätevästi itse digiklinikan kautta tai jos kyseessä on lääke, jota ei etävastaanotolla uusita, niin varaathan ajan lääkärin vastaanotolle. Huomioithan myös, että jos työterveyshoitaja arvioi vaivasi sellaiseksi, että tarvitaan lääkärin arvio, emme voi taata suoraa pääsyä samantien lääkärille, vaan ensisijaisesti varaamme aina seuraavan vapaan vastaanottoajan.

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

  • Työterveyshoitaja

Kiinnostuksen kohteet

  • Työterveys
  • Työkyky
  • Terveystarkastukset

Tutkinnot

  • Terveydenhoitaja
  • Mielialavalmentaja

Kielitaito

  • suomi, äidinkieli
  • englanti, sujuva

Palvelut

  • Influenssarokotus
  • Mielialavalmennus

Toimipisteet

Mehiläinen Espoo Leppävaara
Hevosenkenkä 3, Panorama Tower
Avoinna tänään
08:00 - 20:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
Katso seuraava vapaa aika
huhtikuu 2021viikko 16
Ei vapaita aikoja tälle valinnalle, ole hyvä ja ota yhteyttä soittamalla numeroon:010 414 00*