Susanna Taina

Fysioterapeutti

HUOM! EI TFT:LLE TAI FT:LLE TARKOITETTUJA FYSIOTERAPIAJAKSOJA. VAIN TUTKIMUS-/ARVIOINTI- JA OHJAUSKÄYNNIT.

Koulutukseltani olen työfysioterapeutti, lymfaterapeutti ja jalkojenhoidon AT.

Teen alaraajatutkimuksia Respecta Activen yksilöllisiä tukipohjallisia varten. Tutkimuksen lisäksi teen yksilöllistä ohjausta alaraajaongelmiin liittyen mm. yksilölliset harjoitteet, jalkojen omahoito-ohjaus, apuvälineohjaus (eriaiset tuet ja ortoosit) ja tarvittaessa varvasortoosit.

Vastaanotolle voi hakeutua esim. (työterveys)lääkärin, (työterveys)hoitajan, (työterveys)fysioterapeutin ohjaamana myös ilman lääkärin lähetettä (KELA korvaa lääkärin lähetteellä tutkimuksesta 5 €, pohjallisista ei saa KELA -korvausta).

Alaraajatutkimus on mahdollista tehdä myös työterveyshuoltona (KELA I), jos ttl tai tth lähettää Mehiläisen työterveyshuollon piiriin kuuluvan asiakkaan vastaanotolleni.

Tutkimuskerta kestää 45 minuuttia ja koostuu haastattelusta, tarkasta biomekaanisesta tutkimuksesta, ryhdin ja kävelyn havainnoinista, jalan toiminnan havainnoinsta kuormitettuna mm. kyykkäys/yhden jalan seisonta/yhden jalan kyykkäys. Lisäksi jaloista otetaan kuvat 2D-skannerilla. Kuvien ja tarkan tutkimuksen pohjalta arvioin tukipohjallishoidon tarpeen ja jos pohjallishoidosta katsotaan olevan hyötyä, suunnittelen pohjalliset, jotka sitten valmistetaan Kuopiossa.

Alaraajatutkimukseen kannattaa hakeutua/ohjata kaikki, joilla on ongelmia/kipuja varpaissa, jalkaterissä, jalkapohjissa, kantapäässä, nilkoissa, säärissä, polvissa, lonkissa ja alaselässä. Yleisimmin asiakkailla on mm. plantaarifasciitti, vaivaisenluukipu, päkiäkipu, lonkka-/polvi-/ selkävaivoja. Näihin kaikkiin em. vaivoihin/oireisiin saa alaraajatutkimuksessa selvyyttä ja hyvin usein apua yksilöllisesti valmistetusta tukipohjallisesta.

Respecta Activen yksilölliset tukipohjalliset ovat Suomessa ainoat vakuutusyhtiöiden hyväksymät yksilölliset tukipohjalliset turvakenkiin.

Ajanvarausohje

Vastaanotto Kuopion ja Siilinjärven toimipisteissä (tarkista aina, että aika tulee varattua oikeaa paikkaan) Jalkojen virheasentotutkimukset ja tukipohjallisarviot Kokonaisvaltainen alaraajatutkimus. EI MUUTA FYSIOTERAPIAA. EI TYÖFYSIOTERAPUTILLE LÄHETTEELLÄ TULEVIA ASIAKKAITA

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

 • Fysioterapia
 • Jalkojenhoito

Kiinnostuksen kohteet

 • Jalkaterän vaivat ja vammat

Kielitaito

  Palvelut

  • Fysioterapiakäynti enintään 60 minuuttia
  • Fysioterapiakäynti enintään 30 minuuttia
  • Fysioterapiakäynti enintään 45 minuuttia
  • Yksilölliset tukipohjalliset

  Toimipisteet

  Mehiläinen Kuopio
  Kauppakatu 39 A
  Avoinna tänään
  07:30 - 19:00
  010 414 00
  Ajanvaraus
  010 414 0112
  Vaihde
  Mehiläinen Siilinjärvi Työterveys
  Kuiluntie 10
  010 414 00
  Ajanvaraus
  010 414 0112
  Vaihde
  Mehiläinen Iisalmi
  Luuniemenkatu 3 A, 3. krs
  Avoinna tänään
  08:00 - 16:00
  010 414 00
  Ajanvaraus
  010 414 0112
  Vaihde

  Hinnat

  Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

  • Fysioterapiakäynti enintään 30 minuuttia
   Hinta-arvio 43.00 € (*39.00 €)
  • Fysioterapiakäynti enintään 45 minuuttia
   Hinta-arvio 74.00 € (*68.00 €)
  • Fysioterapiakäynti enintään 60 minuuttia
   Hinta-arvio 74.00 € (*66.00 €)