Mikael Wennerstrand Makkonen

Yleislääkäri

Tervetuloa vastaanotolleni!

Otan vastaan yleislääketieteellisia potilaita.Minulla on laaja kokemus yleislääketieteestä,sekä yleis- ja akuuttipäivystyksestä.Vastaanottokäynnilläni hoidan monenlaisia terveysongelmia ja tarjoan erilaisia palveluita aikuis- ja lapsipotilaille.

Yleislääketieteelliset ongelmat:Olen käytettävissä kaikenlaisissa terveyskysymyksissä ja hoidan erilaisia sairauksia ja vaivoja. Pientoimenpiteet:Tarjoan palveluitani pienten kirurgisten toimenpiteiden suhteen, kuten luomien ja parin poisto,varpaidenkynnen poisto,polven nivelinjektiot sekä haavan ompelut ja paiseiden avaamiset. Korvatulehdukset:Korvatulehdukset ovat yleisiä vaivoja, jotka voivat aiheuttaa kipia, kuulo-ongelmia,ja epämukavuutta.Hoidan korvatulehduksen oireita ja muita korvaoireita. Tuki-ja liikuntaelinongelmat:Arvioin ja hoidan erilaisia tuki-ja liikuntaelinvaivoja,kuten nivelkipuja ja selkävaivoja. Verenpaine- ja kolestroliasiat:Hoidan ja seuraan veranpainetautiin ja kohonneeseen kolestrolitasoon liittyvieä asioita. Ylähengitystieinfektiot:Autan sinua hoidossa, jos kärsit esimerkiksi flunssasta tai kurkkukivusta. Silmä- ja luomitulehdukset:Hoidan silmä - ja silmätulehduksia sekä muita silmävaivoja. Vatsaoireet:Jos koet vatsavaivoja,autan selvittämään niiden syyn ja tarjoan hoitoa. Virtsatulehdusoireet:Hoidan virtsatietulehduksen oireita ja tarvittaessa määrään asianmukaista hoitoa.

Monimutkaisissa tapauksissa, joissa useita vaivoja tai tarvetta perusteellisemmalle arvioinnile, suosittelen varaamaan tupla-ajan( 2 x20min)varmistaakseni, että saan käsiteltyä kaikki huolenaiheesi kattavasti.

Muistathan tuoda mukanasi ajantasaisen lääkityslistan ja kertoa minulle kaikista pitkäaikaissairauksistasi ja aiemmista leikkauksista, jotta voin tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa.Olen täällä auttamassa sinua ylläpitämään ja parantamaan terveyttäsi.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

  • Yleislääkäri

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Kotka
Kotkankatu 11
Avoinna tänään
08:00 - 19:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min