Markus Lampela

Terapeutti

Koulutukseltani olen ensihoitaja (AMK) sekä sairaanhoitaja (AMK) ja olen valmistunut vuonna 2010. Tämän lisäksi opiskelen parhaillaan psykodynaamiseksi psykoterapeutiksi Turun Yliopiston ja Helsingin Psykoterapiaseuran järjestämässä yksilöpsykoterapeuttikoulutusohjelmassa (2021-2025).

Minulla on pitkä ja laaja työkokemus eri ikäisten lasten ja nuorten, sekä aikuisten kanssa työskentelystä mitä erilaisimmissa työympäristöissä vuodesta 2007 lähtien. Mielenkiintoni kohteina pidän ihmismielen toiminnan tutkimista ja mielenterveyttä sekä neuropsykiatristen haasteiden kanssa työskentelyä.

Tarjoan oma väylä -kuntoutuspalvelua osana ihanaa tiimiä. Mielenkiintooni liittyä oma väylä tiimiin vaikutti toki ammatillinen kiinnostukseni, mutta myös paljon henkilökohtaisempi kokemukseni puolisona ja isänä neuropsykiatrisen oireyhtymän kuten ADHD:n ollessa läsnä arjessa. Tämän lisäksi tarjoan terapeuttista keskusteluapua sekä koulutuspsykoterapiaa vastaanotollani Helsingissä.

Työskentelytapani on terapeuttinen, mutta myös käytännönläheinen. Olen turvallinen, empaattinen ja luotettava keskustelukumppani, ja tavoitteenani on auttaa sinua ymmärtämään itseäsi ja tapaasi toimia eri tilanteissa sekä auttaa sinua selviytymään arkeasi kuormittavista haasteissa.

Ajanvarausohje

Yhteydenotot helsinki.terapiaklinikka@mehilainen.fi tai 046 920 1537 (asiakaspalvelu).

Kielitaito

  • suomi, työkieli

Toimipisteet

Mehiläinen Terapiaklinikka Helsinki
Eerikinkatu 27, 3. krs
Puhelin, Ajanvaraus046 920 1537Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0900Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min