Kotona on hyvä olla, kun apu on lähellä.


Kotipalvelu Mehiläinen tarjoaa hoitoa, hoivaa ja arjen avustamista sekä ateria- ja kauppapalveluita niin ikääntyville kuin perheille ja vammaispalveluiden asiakkaille. Palveluissamme huomioidaan jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Kaikki kotiin tarjottavat palvelut suunnitellaan ja toteutetaan ammattitaidolla.

Etsit sitten apua kotiin itsellesi, omaisellesi tai oli käytössäsi vaikkapa palveluseteli, kotiin tarjottavista palveluistamme löytyy ratkaisu. Palvelusetelin käytöstä voit kysyä lisää, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Kotipalvelu Mehiläinen tarjoaa palveluita kotiin yksityishenkilöiden lisäksi myös yrityksille ja kunnille.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme!

Asiakkaiden kokemuksia kotipalveluista

”Olen ollut Kotipalvelu Mehiläiseen tyytyväinen. Palvelu toimii luotettavasti. Tiedän, kuka avustaja milloinkin tulee, ja olen ollut avustajiini tyytyväinen. Aikaisemmin en arvannutkaan, miten hyvin asiat voivat sujua. Jos ei ole parempaa ollut, ei osaa parempaa kaivata.” Kari, 67

”Pyrin aina toimimaan itsenäisesti, ja henkilökohtainen avustajani tukee minua tässä. Minulla on ollut Kotipalvelu Mehiläisestä erittäin hyviä avustajia, joihin olen ollut tyytyväinen. Kun avustajan kanssa löytää luottamuksen ja yhteistoiminta pelaa, niin homma toimii. Ja jos tarve tulee, saan aina yhteyden Mehiläiseen.” Vesa, 44

Ajankohtaista


Palvelusetelin käyttö

Voit tulla Mehiläiseen myös käyttäen kuntasi myöntämää palveluseteliä. Tarkista, myöntääkö oma asuinkuntasi palveluseteleitä sosiaali- ja terveyspalveluiden ostamiseen.

Ajanvaraus ja lisätiedot: kotipalvelu@mehilainen.fi