Kotona on hyvä olla, kun apu on lähellä.


Kotipalvelu Mehiläinen tarjoaa hoitoa, hoivaa ja arjen avustamista sekä ateria- ja kauppapalveluita niin ikääntyville kuin perheille ja vammaispalveluiden asiakkaille. Palveluissamme huomioidaan jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Kaikki kotiin tarjottavat palvelut suunnitellaan ja toteutetaan ammattitaidolla.

Etsit sitten apua kotiin itsellesi, omaisellesi tai oli käytössäsi vaikkapa palveluseteli, kotiin tarjottavista palveluistamme löytyy ratkaisu. Palvelusetelin käytöstä voit kysyä lisää, ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Kotipalvelu Mehiläinen tarjoaa palveluita kotiin yksityishenkilöiden lisäksi myös yrityksille ja kunnille.

Tutustu tarkemmin palvelutarjontaamme!

Asiakkaiden kokemuksia kotipalveluista

Mehiläisen asiakkaina olemme kokeneet, että asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat etusijalla ja niitä kunnioitetaan. Erittäin tärkeää on myös ollut täsmällisyys ja toisaalta myös joustavuus toivottujen hoitoaikojen suhteen. Hoito ja hoiva on ollut asiantuntevaa ja laadukasta ja olemme olleet kaikin puolin tyytyväisiä.

Ajankohtaista


Palvelusetelin käyttö

Voit tulla Mehiläiseen myös käyttäen kuntasi myöntämää palveluseteliä. Tarkista, myöntääkö oma asuinkuntasi palveluseteleitä sosiaali- ja terveyspalveluiden ostamiseen.

Ajanvaraus ja lisätiedot: kotipalvelu@mehilainen.fi