Suun terveydenhoidon julkiset palvelut

Edistämme suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia tuottamalla laadukkaita ja vaikuttavia suun terveydenhoidon palveluita asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti ja joustavasti. Toimimme maanlaajuisesti ja tarjoamme asiakaslähtöiset palvelut julkisen sektorin kumppaneillemme suun terveydenhoidon palveluiden kokonaisulkoistuksista yksittäisiin palveluihin tai räätälöityihin palveluketjuihin.

Toimintamme perustuu

  • korkeatasoiseen osaamiseen,
  • jatkuvaan toiminnan kehittämiseen,
  • innovaatioihin sekä
  • palveluidemme vaikuttavuuteen, sen mittaamiseen ja tulostemme avoimeen raportointiin.

Kumppanuuuden kautta Hammas Mehiläisen -asemat, ulkoistetut hammashoitola, päivystysyksiköt ja henkilöstövuokraus täydentävät kuntien ja sairaanhoitopiirien omaa palvelutuotantoa.

Lue lisää palveluistamme, joita ovat:

Ota meihin yhteyttä!

Mehiläinen tarjoaa suun terveydenhoidon palveluita julkisen sektorin kumppaneille. Jos olet kiinnostunut suun terveydenhoidon palveluiden kokonaisulkoistuksista, hammaslääkärivuokrauksesta, hoitaja- tai suuhygienistivuokrauksesta, yksittäisistä ostopalveluista tai päivystyspalveluista, otathan yhteyttä!

Suun terveydenhoidon julkisten palveluiden asioissa auttavat yhteyshenkilömme. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@mehilainen.fi

Jenna Ikonen
Aluepäällikkö, Keski- ja Länsi-Suomi
puh.050 590 2728

Mikko Tähtinen
Aluepäällikkö, Itä- ja Pohjois-Suomi
puh. 050 468 7726

Sanna Hautala
Myyntijohtaja
puh. 040 7128804

Tuomas Polttila
Johtava hammaslääkäri
puh. 0400 877 020

Markku Pikkarainen
Johtaja, henkilöstöpalvelut
puh. 043 826 4108

Katso myös avoimet työpaikkamme!