Fysioterapia Tampere

Fysios Mehiläisen fysioterapeutit tarjoavat laadukkaita, monipuolisia ja kattavia fysioterapia- ja hyvinvointipalveluita Tampereella.

Tehokkaalla fysioterapialla pyritään löytämään syitä ongelmien syntymiseen, lievittämään tai poistamaan jo syntyneitä oireita sekä ennaltaehkäisemään samankaltaisia oireita tulevaisuudessa.

Fysioterapiapalvelut Tampereella

  • Tavoitteenamme on parantaa ja ylläpitää asiakkaidemme toimintakykyä sekä liikkumista fysioterapian avulla.
  • Tampereen fysioterapian toimipisteemme kattavat fysioterapiapalvelut mahdollistavat asiakkaalle kokonaisvaltaisen tutkimus- ja hoitosuunnitelman, hoidot, sekä tulosten seurannan.
  • Tampereen fysioterapian toimipisteemme palvelevat kattavasti kaikenikäisiä kuntoutujia kohderyhmästä riippumatta.

Fysioterapia Tampere – palvelut

Tuki- ja liikuntaelimistön kiputilat koskettavat yli miljoonaa suomalaista jossain elämänvaiheessa ja vaivat yleistyvät ikääntymisen myötä. Tuki- ja liikuntaelimistöön kuuluvat luut, jänteet, nivelsiteet ja lihakset. Tuki- ja liikuntaelinvaivat syntyvät useimmiten, kun kehon tukirakenteet rasittuvat liikaa, liian vähän, yksipuolisesti tai virheellisesti. Oireet voivat alkaa myös loukkaantumisen jälkeen.

Varaa aika fysioterapiaan

Neurologinen fysioterapia keskittyy palveluihin, joissa toimintakyky on voinut rajoittua neurologisen sairauden kuten aivoverenkiertohäiriön, CP-oireyhtymän, MS-taudin vuoksi tai aivo-selkäydinvamman seurauksena. Lasten ja nuorten kohdalla syynä voi olla myös kehitysviivästymä.

Lymfaterapia tehostaa kehon imunestekiertoa kevyillä pumppaavilla otteilla. Lymfahoidon tavoitteena on saada kudoksissa oleva ylimääräinen neste imusuonistoon ja sieltä eteenpäin kehon nestekiertoon. Lymfaterapialla vähennämme turvotusta, kipua ja samalla rentoutamme kehoa.

Varaa aika lymfaterapiaan

Lantionpohjan fysioterapia on kokonaisvaltaista, vaikuttavaa ja yksilöllistä kuntoutusta. Lantionpohja on rakenteena moniulotteinen ja lantionpohjan lihakset osallistuvat moniin toimintoihin kehossa; ne ovat yhteydessä esimerkiksi ryhtiä ylläpitäviin lihasryhmiin, seksuaalitoimintoihin ja hengitykseen.

Äitiysfysioterapian tavoitteena on edistää raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten terveyttä ja hyvinvointia. Äitiysfysioterapia on hyödyllistä jokaiselle raskaana olevalle ja synnyttäneelle naiselle.

Varaa aika äitiysfysioterapiaan

Ikääntyvien fysioterapia, joka tunnetaan myös geriatrisena fysioterapiana ja seniorifysioterapiana, muodostuu kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta, jonka tavoitteena on edistää fyysistä toimintakykyä sekä ylläpitää ja parantaa elämänlaatua. Ikääntyvien kuntoutumiseen erikoistuneet fysioterapeuttimme rakentavat kuntoutussuunnitelman aina asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan.

Kuntoutuksella pyritään tukemaan osallistumista ja helpottamaan lapsen ja perheen arkea. Lasten ja nuorten terapiassa tehdään yhteistyötä lapsen lähipiirin ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Terapiaan kuuluu konsultointia, neuvottelua ja moniammatillista yhteistyötä.

Vesi on elementti, joka mahdollistaa monipuolisen harjoittelun aikuisille ja lapsille. Altaassa tapahtuva kuntoutus on palkitsevaa fysioterapiaa, joka sopii kaikille – uimataitoon katsomatta.

Tampereen fysioterapeutit tarjoavat monipuolista kuntoutusta

  • Työskenteletkö hankalissa, kuormittavissa asennoissa tai teetkö paljon yksipuolista näyttöpäätetyötä?
  • Kärsitkö niska- ja selkäkivusta tai jostain muusta tuki- ja liikuntaelin kivusta?
  • Huimaako tai kärsitkö päänsärystä?
  • Oletko toipumassa tuki- ja liikuntaelimiin liittyvästä vammasta tai leikkauksesta?
  • Onko sinulla neurologinen sairaus, joka aiheuttaa ongelmia liikkumiseen?
  • Haluatko ylläpitää hyvää työ- ja toimintakykyä?

Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen myöntävästi, sinun kannattaa hakeutua fysioterapeutin vastaanotolle. Tehokkaalla fysioterapialla pyritään löytämään syitä ongelmien syntymiseen, lievittämään tai poistamaan jo syntyneitä oireita sekä ennaltaehkäisemään samankaltaisia oireita tulevaisuudessa.

Varaa aika fysioterapiaan Tampereella

Valitse sinulle sopivin Tampereen toimipiste fysioterapiapalveluihin ja varaa aika ajanvarauspalvelusta tai soittamalla asiakaspalveluun 010 414 00 (0,084 €/min). Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.

Tutustu myös Mehiläisen rahoitusvaihtoehtoihin.

Varaa aika fysioterapiaan

Hinnasto ja maksaminen