Seppo Appelqvist

Fysioterapeutti

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2002 lähtien. Hoidan kaiken tyyppisiä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia. Käytössäni on monipuolinen kattaus erilaisia hoitomenetelmiä akuuteista kroonisiin vaivoihin. Käytän tavanomaisen fysioterapeuttisen tutkimisen jatkeena diagnostista ultraääntä kudosrakenteiden terveydentilan arvioinnissa ja lihastoiminnan tutkimisessa, myös harjoittelussa ja paranemisen seurannassa.

Olen erikoistunut mm. shockwave -hoitoihin. Nokian toimipisteessä käytän radiaalista shockwave paineaaltohoitoa, esim. kroonisissa jänneongelmissa tai huonosti parantuneiden lihasrepeämien jälkihoidossa. Kaupin toimipisteessä käytössäni on myös fokusoitu shockwave -laite, jolla voidaan tuottaa korkeampienerginen ärsyke, tarkemmin ja syvemmälle kudoksiin.

Kaupissa teen myös LPG alipainehierontahoitoa. LPG-hoito soveltuu akuutteihin vammoihin, turvotusongelmiin ja ylirasitustyyppisiin vaivoihin sekä edistämään harjoituksesta palautumista. LPG:tä käytetään myös lihaskireyksiin ja vammojen jälkihoidossa koska LPG-hoito muokkaa sidekudosrakenteita ja vähentää kiinnikemuodostusta.

Palvelut:

Fysioterapiakäynti enintään 45 minuuttia
Tuki- ja liikuntaelimistön ultraäänikuvaus

Terapeuttinen harjoittelu

Manuaalinen terapia

Lymfaterapia

LPG®

Shockwave/ESWT (radiaalinen: Nokia, fokusoitu: Kauppi)

Active Release Techniques® (pehmytkudoskäsittely liikkeen kanssa)

Mulligan Concept (nivelten mobilisointi liikkeen kanssa)

Graston Technique® (metallisilla instrumenteilla suoritettu pehmytkudoskäsittely

Tervetuloa vastaanotolle!

Ajanvarausohje

Mikäli vastaanotolleni tulon syy on shockwave -hoito, voit varata valmiiksi mahdollisuuksien mukaan 2-3 aikaa viikon hoitovälein. Hoidan ensisijaisesti fokusoidulla shockwave -laitteella (Kaupin toimipisteessä) seuraavia vaivoja: Nivelrikko, rasitusmurtuma, SI-nivelen kipu, jänteen kiinnityskohdan ongelmat, kalkkijänteet (yksittäiset suuret kalkkikertymät) ja syvemmällä olevat ongelmat (esim. lonkan ympäristössä).

Ultraäänikuvausta halutessasi lähetäthän varmuuden vuoksi tekstiviestillä pyynnön laitteen mukaan ottamisesta viimeistään edellisenä päivänä: 0400 918 074

Mikäli joudut peruuttamaan tulosi, teethän sen viimeistään edellisenä päivänä. Samana päivänä perutusta ajasta laskutetaan peruuttamattoman käynnin mukaisesti.

Fokusoidun shockwave -hoidon laitelisä 25.00

Jos vastaanotolla käytetään LPG-laitetta, lisätään hoidon hintaan 25 euroa.

Erikoisalat ja erityispätevyydet

 • Fysioterapia

Kiinnostuksen kohteet

 • Tuki- ja liikuntaelinongelmat
 • LPG-terapia

Tutkinnot

 • Urheiluhieroja
 • Lymfaterapeutti
 • Fysioterapeutti

Kielitaito

 • suomi, äidinkieli
 • englanti, äidinkieli

Palvelut

 • Terapeuttinen harjoittelu
 • Fysioterapiakäynti enintään 45 minuuttia

Toimipisteet

Mehiläinen Nokia
Nuijamiestentie 5
Avoinna tänään
08:00 - 15:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min
Mehiläinen Tampere Kauppi
Kuntokatu 17
Avoinna tänään
08:00 - 16:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärin- tai asiantuntijanpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Fysioterapiakäynti enintään 45 minuuttia
  Hinta-arvio 103.15 € (*103.15 €)