ELÄMÄ
TEHTÄVÄNÄ.

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Lääkäriksi Digiklinikalle

Digilääkärin työtä tehdään korkealla ammattietiikalla, lääketieteellisellä laadulla ja integriteetillä, joita tukevat yhteiset linjaukset ja toimintaperiaatteet. Digiklinikka tarjoaa mahdollisuuden auttaa potilaita hyvin erilaisissa tilanteissa riippumatta paikasta ja ajasta.

Jätä yhteystietosi

Digilääkärien kokemuksia

Videolla Digiklinikan lääkärit kertovat työstään. Millaista on etälääkärin työ? Mitä kaikkea digilääkärinä työskentely mahdollistaa?

Digialusta, josta sekä potilaat että lääkärit pitävät

Mehiläinen on digitaalisten terveyspalvelujen edelläkävijä, jonka tunnetuin ja näkyvin palvelu on Digiklinikka. Mehiläisen ulkomaillakin mainetta niittänyt etävastaanottokäyttöliittymä tarjoaa toimialan monipuolisimman kattauksen lääkärin työtä helpottavia ja potilaan asiointikokemusta parantavia toiminnallisuuksia.

Lääkärit mukana kehityksessä

Digiklinikan lääkärit pääsevät vaikuttamaan myös tekniseen kehitykseen ja toimintamalleihin, sillä Mehiläisen oma talonsisäinen kehitystiimi mahdollistaa saumattoman vuoropuhelun käyttäjien ja kehittäjien välillä.

Työterveyden uusi aikakausi

Yleislääkärin monipuolisen asiakaskunnan lisäksi Digiklinikan työterveysasema tarjoaa työterveyslääkärille uudenlaisen tavan tukea työkykyä ja terveyttä. Digiklinikalla aloittaessa lääkäri saa kattavan perehdytyksen laadukkaan etähoidon käytäntöihin sekä tehokkaaseen etävastaanottokäyttöliittymän hyödyntämiseen.

Kiinnostuitko etälääkärin työstä?

Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä digilääkärin työtehtävään liittyen.

Siirry lomakkeelle

Mehiläisen digilääkärien uratarinoita

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Digiklinikan lääkärit murtavat viisi ennakkoluuloa etälääkärin työstä - "Myös ansaintamalli on mielestäni hyvä ja erittäin kilpailukykyinen"

Mehiläisellä digilääkäreinä työskentelevät Mikko Klemola ja Karin Stenius-Söderlund kertovat, mitä työn todellisuus on ja miksi jokaisen lääkärin kannattaisi harkita Digiklinikkaa osaksi työnkuvaansa.

Digiklinikalla lääkäri voi tehdä potilastyötä etänä – ”Työnkuvan muutos on väistämätön”

Matti Keränen ja Toni Keski-Jyrä ovat digilääkäreitä. He pitävät vastaanottoaan Mehiläisen Digiklinikalla chat-yhteyden avulla. Onko etävastaanotto tulevaisuudessa osa jokaisen lääkärin arkea, ja miltä lääkärin rooli tämän muutoksen keskellä näyttää?

Digiklinikan tiimi

Digiklinikan kasvun ja laadun taustalta löytyy vahvaa ja monipuolista kokemusta ja osaamista, niin terveyspalveluiden kuin asiantuntijoiden työkalujen kehittämisen puolelta.

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@mehilainen.fi

Ossi Laukkanen
Johtaja
Digitaalisten terveyspalveluiden johtaja. Vahvaa näyttöä terveyspalveluiden digitalisoimisesta ja kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, joista tunnetuin Digiklinikka.
Essi Kainonen
Johtava lääkäri
Vastuussa Digiklinikan lääketieteellisistä linjauksista ja laadusta. Uraauurtava ja monipuolinen kokemus chat-pohjaisten etävastaanottotoimintojen kehittämisestä.
Mirjami Ervasti
Vastaava työterveyslääkäri
Digitaalisen työterveysaseman vastaava lääkäri. Työskennellyt Digiklinikalla ensimmäisestä päivästä alkaen ja ollut vahvasti kehittämässä asiantuntijan työkaluja.
Eero Latva-Rasku
Vastaava yleislääkäri
Yleislääkäripalveluiden vastaava lääkäri. Pitkä kokemus Digiklinikka-työstä ja lääkäreiden ohjauksesta.
Waltteri Berger
Palvelupäällikkö
Vastuussa Digiklinikan asiakasprosesseista, palvelun ylläpidosta ja lääkärirekrytoinneista.
Jussi Kääriä
Liiketoiminnan kehityspäällikkö
Vastuussa digitaalisten terveyspalveluiden myynnistä julkiselle puolelle, palveluiden kehittämistä ja asiakkuuksien hoidosta.
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.