ELÄMÄ
TEHTÄVÄNÄ.

Jokainen meistä mehiläisistä on erilainen. Yksi asia kuitenkin yhdistää meitä kaikkia - meillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Suun terveyden ammattilaiseksi Helsinkiin

Tule osaksi suun terveyden ammattilaisten huipputiimiä Helsinkiin!

Mehiläinen osallistui Helsingin kaupungin kilpailutukseen ja valikoitui yhdeksi palvelutuottajaksi Helsingin kaupungin kiireettömään hammashoitoon sekä asiakaspalvelukeskukseen.

Kiireettömässä hammashoidon palvelussa työskentelee 1.2.2023 alkaen kahdeksan Mehiläisen hammaslääkäri-hammashoitaja-työparia sekä neljä suuhygienistiä Oulunkylän ja Paloheinän hammashoitoloissa joka arki-ilta ja lauantaisin.

Asiakaspalvelukeskuksen hankinnassa puolestaan työskentelee asiakaspalveluhenkilökuntaa suun terveyden asiakaspalvelukeskuksessa Vallilan toimipisteessä hoidontarpeen arvioinnin ja ajanvarauksen parissa puhelintyössä päivisin.

Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia hammaslääkäreille, vastaavalle suuhygienistille, suuhygienisteille ja hammashoitajille kiireettömään hammashoitoon Oulunkylässä ja Paloheinässä. Lisäksi etsimme palveluneuvojia Vallilaan. Katso tarkemmat tehtäväkohtaiset ilmoitukset alla ja hae mukaan.

Tervetuloa suun terveyden ammattilaisten tiimiimme!

Hammaslääkärit

Haemme hammaslääkäreitä kiireettömään hammashoitoon Oulunkylän ja Paloheinän toimipisteisiin arki-iltoihin ja lauantaipäiviin. Potilaita on kaikenikäisiä, lapsipotilaista ikääntyneeseen väestöön.

Lue lisää ja hae

Vastaava suuhygienisti

Vastaavan suuhygienistin työtehtäviin kuuluu kliinisen työn lisäksi viikoittain hallinnollisia työtehtäviä. Kliinistä työtä tehdään pääsääntöisesti arki-iltoina ja lauantaipäivinä. Potilaita on kaikenikäisiä, lapsipotilaista ikääntyneeseen väestöön.

Lue lisää ja hae

Suuhygienistit

Etsimme suuhygienistejä kiireettömään hammashoitoon Helsingin Oulunkylän ja Paloheinän toimipisteisiin arki-iltoihin ja lauantaipäiviin. Työ on joustavaa, juuri sinun aikatauluihin sekä toiveisiin sovitettavissa.

Lue lisää ja hae

Tule hammashoitajaksi

Haemme oma-aloitteisia hammashoitajia kiireettömään hammashoitoon Oulunkylän ja Paloheinän toimipisteisiin. Työ on joustavaa, juuri sinun aikatauluihin sekä toiveisiin sovitettavissa.

Lue lisää ja hae

Palveluneuvojat

Etsimme palveluneuvojia asiakaspalvelukeskukseen Helsingin Vallilaan. Pääasiallisena tehtävänä on tehdä hoidon tarpeen arviointia, antaa terveysneuvontaa sekä ohjata asiakkaita oikean terveyspalvelun piiriin suun terveydenhuoltoon liittyen.

Lue lisää ja hae

Suun ammattilaisten uratarinat Mehiläisessä

Löydät kaikki uratarinamme täältä.

Hammaslääkäri Anni kertoo, miksi hän on ylpeä työstään Mehiläisessä

Mehiläisessä hammaslääkärinä työskentelevä Anni kertoo: ”Joka päivä töissä on hauskaa ja kyllä me nauretaan ihan joka päivä.” Anni arvostaa Mehiläisessä myös työn joustavuutta, osaavaa ja moniammatillista työyhteisöä sekä mahdollisuutta keskittyä omaan työhön.

Hammashoitaja ja suuhygienisti kertovat, miksi Hammas Mehiläinen on heistä paras paikka kehittyä suun terveyden ammattilaisena

"Mehiläisellä hammashoitajalle löytyy hyvin monipuolinen työnkuva, kiva työporukka ja mahdollisuudet kehittyä", hammashoitaja Kaisu Aaltonen sanoo.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä

Säilytämme tietoja enintään 2 vuotta tietojen vastaanottamisesta. Voit milloin tahansa pyytää tietojen poistamista täyttämällä oheisen lomakkeen. Täytä vaadittavat tiedot (etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite) ja ilmaise vapaaseen tekstikenttään halukkuutesi poistaa tiedot järjestelmästämme. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Mehiläisen rekrytointiprosessissa täältä.