HomeHome
Ajanvaraus
FI

Ajanvaraus

Haku

Valikko

Mehiläisen Asiakasetuohjelma

Mehiläinen tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen, kolmitasoisen Asiakasetuohjelman, joka tukee asiakkaiden terveyttä ja hyvinvointia. Rahanarvoiset edut ovat voimassa joko toistaiseksi tai määräajan. Eduissa painottuvat terveyttä edistävät ja sairauksia ennaltaehkäisevät palvelut kuten esimerkiksi rokotuspalvelut, riskitekijöitä kartoittavat laboratoriokokeet ja hampaisiin liittyvät edut. Lisäksi kaikki Asiakasetuohjelman piiriin kuuluvat henkilöt saavat alennuksen Mehiläisen poliklinikkamaksuista.

Tutustu Mehiläisen Asiakasetuohjelman kolmeen tasoon

Lue lisää Mehiläisen Asiakasetuohjelman eduista täältä

Liity Mehiläisen Asiakasetuohjelmaan lataamalla OmaMehiläinen-sovellus

Mehiläisen Asiakasetuohjelmaan voi liittyä Lataamalla OmaMehiläinen-sovelluksen Google Playsta tai AppStoresta ja rekisteröitymällä sen käyttäjäksi Tupas-tunnistein (pankkitunnisteet).

Lataa sovellus iPhoneen

Lataa sovellus Android-puhelimeen

Lataa App Storesta Lataa Google Playstä

Mikäli olet jo OmaMehiläinen-sovelluksen käyttäjä, olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi Tupas-tunnistein (pankkitunnisteet) ja sallit automaattiset sovelluspäivitykset puhelimestasi, näkyy tieto Asiakasetuohjelmaan kuulumisesta ja tasostasi automaattisesti OmaMehiläinen-sovelluksessa. Mikäli et vielä ole rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi tai ole sallinut sovellusten automaattipäivityksiä, käy rekisteröitymässä ja/tai päivittämässä OmaMehiläinen-sovellus Google Playssa tai AppStoressa.

Huomioithan että Mehiläisen Asiakasetuohjelma ei näy OmaMehiläinen-verkkopalvelussa. Mehiläisen Asiakasetuohjelmaan kuulumisen edellytyksenä on, että lataat OmaMehiläinen-sovelluksen käyttöösi ja rekisteröidyt sen käyttäjäksi Tupas-tunnistein (pankkitunnukset).

Asiakasetuohjelman logo

Lue lisää:

Mitä muita palveluita OmaMehiläinen-sovellus sisältää?

OmaMehiläinen-sovellus - Usein kysyttyä

Perheliitoksien tekeminen