Työhyvinvoinnin valmennus johdolle - Hintsa Performance

Työn vaatimukset erityisesti ylimmän yritysjohdon osalta kasvavat jatkuvasti. Työn kuormitus, matkustelu, liikunnasta ja unesta tinkiminen tai huonot ravintotottumukset aiheuttavat energian laskun, jolloin myös tuottavuus kärsii. Mehiläinen ja Aki Hintsan perustama Hintsa Performance tarjoavat ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen palvelun suomalaisten yritysjohtajien hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamiseen.

Valmennusohjelmat yritysjohdolle

Työn kuormitus, matkustelu, liikunnasta ja unesta tinkiminen tai huonot ravintotottumukset aiheuttavat energian laskun, jolloin myös tuottavuus kärsii. Mehiläinen ja Hintsa Performance tarjoavat ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen palvelun suomalaisten yritysjohtajien hyvinvoinnin ja suorituskyvyn parantamiseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hintsa Performancen tiimivalmennukset johdolle ja avainhenkilöille

Yksilöllisesti räätälöidyssä valmennusohjelmassa käytetään mm. F1-kuskien valmentamiseen kehitettyjä metodeja ja hyödynnetään maailman parhaita tutkijoiden, asiantuntijoiden ja valmentajien osaamista.

  • Valmennusohjelman tavoitteena on ennaltaehkäistä terveysongelmia fyysiseen ja henkiseen jaksamiseen vaikuttavia osa-alueita kehittämällä.
  • Eri osa-alueiden seurannalla ja yksilöllisesti räätälöidyllä valmennuksella saadaan aikaan tuloksia, jolloin jo pienikin muutos voi parantaa merkittävästi suorituskykyä.

Ohjelman avulla yhä useampi yritysjohtaja voi löytää motivaation saada aikaan konkreettisia muutoksia hyvinvointinsa parantamiseksi. Työssään jaksava yritysjohto varmistaa osaltaan yrityksen tuloksen saavuttamisen sekä edesauttaa myös henkilöstön hyvinvointia.

Parempaa elämää joka päivä – Hintsan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin malli

Kirurgiaan, ortopediaan ja traumatologiaan erikoistunut lääkäri Aki Hintsa seurasi 1990-luvulla lähietäisyydeltä huippujuoksija Haile Gebreselassien elämää. Hän ymmärsi, että menestys on hyvinvoinnin sivutuote. Hintsa loi oivalluksensa pohjalta lääketieteeseen pohjautuvan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin filosofian, jonka oppeja ovat sittemmin hyödyntäneet muun muassa monet F1-kuljettajat, kansainväliset huippu-urheilijat ja liike-elämän osaajat.

Hän kuvaa malliaan ns. menestyksen ympyränä (Circle of Success), jossa keskellä on kunkin oma identiteetti ja siitä kumpuava inspiraatio. Itsetuntemus, oman elämän merkityksellisyys ja yksilölliset tavoitteet ohjaavat jokapäiväisiä valintoja ja vaikuttavat kontrollin tunteeseen. Ytimen ympärillä ovat hyvinvoinnin muut osa-alueet: yleinen terveys, uni, ravinto, aktiivisuus, biomekaniikka ja henkinen energia.
Mallissa korostetaan vaivojen ja sairauksien ennaltaehkäisyä omilla päivittäisillä elintavoilla. Tutkimusten mukaan omilla päivittäisillä elintavoilla voidaan välttää noin 80 prosenttia ennenaikaisista sydän- ja verisuonitaudeista, 40 prosenttia erilaisista syöpätaudeista ja lähes kaikki liikalihavuuden aiheuttamat kuolemat.

Urheilija ei saavuta parasta suorituskykyään, ellei hän voi hyvin. Sama pätee yritysjohtajiin, joiden tehtävänä on saada aikaan tuloksia. Hintsan havaintojen mukaan urheilijat ja johtajat kamppailevan pohjimmiltaan samojen haasteiden kanssa. Jatkuva matkustelu, liikunnasta ja unesta tinkiminen, vaativat päätökset ja työlle omistautuminen vievät helposti valtaosan voimavaroista.

Ratkaisuna on oman energian ja elämän hallinnan palauttaminen, eri osa-alueiden tasapainottaminen yksilöllisistä lähtökohdista. Itsestään kokonaisvaltaisesti huolehtivan ihmisen suorituskyky töissä nousee merkittävästi ja energiaa riittää myös vapaa-ajalle. Matka muutokseen alkaa kysymyksillä: Kuka olet? Mitä haluat? Hallitsetko itse omaa elämääsi?

Yrityksellesi työhyvinvoinnin valmennusta?

Voisiko yrityksesi tarjota johdolleen ja avainhenkilöilleen työhyvinvoinnin valmennusta? Lähetä tarjouspyyntö Työhyvinvoinnin palvelukaupassamme. Kerromme lisää ja räätälöimme tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden.

Hintsa Performancen tiimivalmennukset johdolle ja avainhenkilöille