Sov bättre – coachning vid tillfällig sömnlöshet

Syftet med coachningsprogrammet Sov bättre är att hjälpa dig förstå och förbättra din sömnkvalitet och sömnmängd.

Enligt finländska sömnforskare lider idag var tredje finländare i arbetsför ålder av tillfällig sömnlöshet och knappt en tiondel av kronisk sömnlöshet. Bakgrundsfaktorerna till sömnlöshet är ofta komplexa och kan tillsammans inverka på ditt övergripande välbefinnande.

Information om coachningen om levnadsvanor

Coachningsprogrammet varar i 12 veckor och omfattar teman och övningar som publiceras i MinMehiläinen-appen varje vecka. Med hjälp av coachningen får du tips för hur du kan förbättra de faktorer som påverkar din sömn.

Med hjälp av coachningens teman, som byts varje vecka, får du:

  • information om faktorer som påverkar din sömn och om levnadsvanor som stödjer sömnen
  • tips och övningar för att främja god sömn
  • mer att läsa om sådant som hör samman med sömn.

Din egen coach följer dina framsteg och ger stöd på distans under hela programmet. Coachningen kostar 99,90 €.

Vem lämpar sig coachningen för?

Coachningen är avsedd för personer som lider av tillfällig sömnlöshet. Om du upplever att du behöver stöd i anslutning till sömnlöshet kan coachningen vara ett alternativ för dig.

Vill du att vi berättar mer?

Du kan kontakta vår kundtjänst genom att ringa 010 414 00 (0,084 €/min). Öppet 24 timmar om dygnet.

Dessutom betjänar vi i chatten på hemsidan för bokning av tider online och i MinMehiläinen Digiklinikas kundtjänst.

Hur köper jag ett coachningsprogram?

Fyll i formuläret nedan om du vill köpa coachningsprogrammet Sov bättre.

Om du besöker Mehiläinen som företagshälsokund ska du fråga din arbetsgivare om coachningen ingår i ditt avtal om företagshälsovård.

Coachningen inkluderar distansstöd av din egen välbefinnandecoach (meddelanden). I priset för coachningen ingår inte möten som kan ordnas separat som videomottagning. Om du under coachningen känner behov av ytterligare stöd och vill ha en ännu mer djupgående diskussion med din egen välbefinnandecoach på videomottagningen, debiterar vi separat för videomottagningarna.

Välbefinnandecoachens videomottagningspris 55,30 € (15 min), 82,95 € (30 min), 110,60 € (45 min). Coachingen och videomottagningarna ersätts inte av FPA.

Efter att du har skickat formuläret inleds coachningsprogrammet så här:

  1. Coachen kontaktar dig per telefon för att komma överens med dig om ditt personliga coachningsmål och för att inleda programmet.
  2. Efter att programmet har inletts skickar vi dig en faktura (99,90 €/coachning om levnadsvanor).
  3. Om du ännu inte har MinMehiläinen-appen ska du ladda ner den från appbutiken i din telefon eller surfplatta. Alternativt kan du använda MinMehiläinen-tjänsten på adressen https://oma.mehilainen.fi
  4. Programmet startar i MinMehiläinen-appen med ett Välkommen till coachningen-informationsinslag och en inledande enkät.