Kom igång med motionen – coachning för motion och en aktivare vardag

Lähde liikkeelle -valmennus

Syftet med Mehiläinens motionscoachning är att uppmuntra dig och hjälpa dig röra på dig tillräckligt med tanke på din hälsa. En person som börjar röra på sig enligt rekommendationerna för hälsomotion borde röra på sig i rask takt 2 timmar och 30 minuter i veckan och en person med god kondition 1 timme och 15 minuter i veckan som belastande motion.

Information om coachningen om välbefinnande

Coachningsprogrammet varar i 12 veckor och omfattar teman och övningar som publiceras i appen MinMehiläinen varje vecka. Motionsprogrammet uppmuntrar dig att röra på dig i tillräcklig omfattning med tanke på din hälsa. Du får bra tips för hur du kan öka din grundläggande motion. Din egen coach följer dina framsteg och ger stöd på distans under hela programmet. Coachningen kostar 99,90 €.

Vem lämpar sig coachningen för?

Coachningen lämpar sig för den som vill öka sin vardagliga aktivitet och börja motionera regelbundet. Coachningen ger dig stöd för att inleda en aktiv livsstil. Om du gillar att öva självständigt kan vi varmt rekommendera coachningen, eftersom du även får många tips och övningar som stöd för din motion.

Vill du att vi berättar mer?

Du kan kontakta vår kundtjänst genom att ringa 010 414 00 (0,084 €/min). Öppet 24 timmar om dygnet.

Dessutom betjänar vi i chatten på hemsidan för bokning av tider online och i MinMehiläinen Digiklinikas kundtjänst.

Hur köper jag ett coachningsprogram?

Fyll i formuläret nedan om du vill köpa coachningsprogrammet Stig upp och rör på dig.

Om du sköter ärenden vid Mehiläinen som kund inom företagshälsovården och coachningsprogrammet utgör en del av företagshälsovården ska du kontakta din egen företagshälsovårdare.

Coachningen inkluderar distansstöd av din egen välbefinnandecoach (meddelanden). I priset för coachningen ingår inte möten som kan ordnas separat som videomottagning. Om du under coachningen känner behov av ytterligare stöd och vill ha en ännu mer djupgående diskussion med din egen välbefinnandecoach på videomottagningen, debiterar vi separat för videomottagningarna.

Välbefinnandecoachens videomottagningspris 55,30 € (15 min), 82,95 € (30 min), 110,60 € (45 min). Coachingen och videomottagningarna ersätts inte av FPA.

Det är också möjligt att betala för coachningen med ePassi. Om du vill använda ePassi som ett betalningsmedel, vänligen berätta för din coach om detta i samband med telefonsamtalet.

Efter att du har skickat formuläret inleds coachningsprogrammet så här:

  1. Coachen kontaktar dig per telefon för att komma överens med dig om ditt personliga coachningsmål och för att inleda programmet.
  2. Efter att programmet har inletts skickar vi dig en faktura (99,90 €/coachning om välbefinnande).
  3. Om du ännu inte har MinMehiläinen-appen ska du ladda ner den från appbutiken i din telefon eller surfplatta. Du kan också använda webbtjänsten MinMehiläinen på adressen https://oma.mehilainen.fi
  4. Programmet startar med ett Välkommen till coachningen-informationsinslag och en inledande enkät.

Läs mer