Erja Kuosa

Pariterapeutti

Erja on pariterapeutti, erityistason perheterapeutti sekä sosiaalityöntekijä (YTM).

Erjalla on vankka kokemus yksilöiden, parien ja perheiden parissa työskentelystä, yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Erja toimii päätoimisena psykoterapeuttina Helsingin pariterapiassa, jota ennen hän työskenteli laaja-alaisissa työtehtävissä perheneuvolassa. Erja on koulutukseltaan myös Uusperheneuvoja, ja hänelle on kertynyt työkokemusta lisäksi perheneuvolassa toteutettavasta perheasiain sovittelusta.

Erja on empaattinen, ymmärtävä sekä parhaimmalla ammattitaidollaan jokaiseen asiakastilanteeseen paneutuva. Erjan työskentelyä psykoterapeuttina ohjaa integativinen psykoterapeuttinen viitekehys, jossa vahvimmin esiintyvät psykodynaaminen, systeeminen sekä voimavaraistava työote.

Erjalle olet lämpimästi tervetullut käynnille, myös yksin, kun toivot tukea parisuhdeasioihin, perheen sisäisiin haasteisiin tai vanhemmuuteen.

Erjalla on Kela-pätevyys perhe- ja paripsykoterapiaan sekä vanhemman ohjaukseen.

Käyntihinnat: 60 min - 90 €, 90 min - 150 €

Ajanvarausohje

Mahdolliselle lähivastaanotolle asiakkaita suositellaan tulemaan 5–10 min ennen varatun ajan alkua, jotta ammattilainen pääsee avaamaan oven. Peruthan ajan viimeistään edellisenä päivänä ennen sovittua ajankohtaa. Psykoterapiapalveluihin liittyen aika on peruttava 48 tuntia ennen sovittua tapaamista. Ammattilainen varaa oikeuden laskuttaa myöhemmin perutuista tai kokonaan peruuttamattomista palveluista.

Erikoisalat ja erikoispätevyydet

 • Terapeutit
 • Perheterapia

Tutkinnot

 • Perheterapeutti

Palvelut

 • Pariterapia
 • Tuki- ja kriisikäynti
 • Vanhempien ohjaus

Toimipisteet

Komppi Mehiläinen Helsinki Kaisaniemi
Vuorikatu 6 B, 3. krs.
Avoinna tänään
07:00 - 22:00
Puhelin, Ajanvaraus010 414 00Hinta 0,084 €/min
Puhelin, Vaihde010 414 0112Hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Hinnat

Hinta-arvio sisältää lääkärinpalkkion sekä poliklinikka- ja Kanta-maksun. Lisäksi voidaan veloittaa muitakin kuluja, kuten tehdyt toimenpiteet ja tutkimukset. Suluissa esitetään hinta-arvio Kela-korvauksen jälkeen. Arki-iltaisin ja viikonloppuisin voidaan käyttää korotettuja hintoja. Lisätietoja Hinnasto-sivulta.

 • Tuki- ja kriisikäynti
  Hinta-arvio 94.20 € (*94.20 €)
 • Vanhempien ohjaus
  Hinta-arvio 94.20 € (*94.20 €)
syyskuu 2021viikko 39