Mehiläinen drive-in-testauspisteet (nenänielunäyte)

Toimi näin saapuessasi drive-in-testausasemalle:

  • Jos saat lääkäriltä lähetteen koronavirustestiin ja tulet autolla drive-in-testausasemalle, pysyttele autossa koko ajan. Muista turvaväli ja noudata mahdollisia muita ohjeita, joita sinulle testauspaikalla kerrotaan.
  • Useimmilla testausasemilla testattavat ilmoittautuvat puhelimitse tai netti-ilmoittautumisen kautta ennen testausta. Testausasemalle saapuessasi soita numeroon, joka on ilmoitettu testauspaikalla. Osalla testausasemillamme on otettu käyttöön myös netti-ilmoittautuminen, josta lisätietoa ja toimintaohjeet ilmoittautumiseen saat paikan päällä. Testattavat testataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että autojonon järjestys ei ole välttämättä ilmoittautumisjärjestys. Testausasemakohtaiset ohjeet löydät toimipisteen verkkosivuilta ja paikanpäältä.
  • Sinun ei tarvitse poistua autosta lainkaan näytteenoton ajaksi.
  • Huomioithan, että testausasemillamme voi välillä olla ruuhkaa ja saatat joutua jonottamaan omaa testausvuoroasi. Varaa näytteenottoon hyvin aikaa. Jonottamiseen on hyvä valmistautua varaamalla juomaa ja pientä evästä mukaan. Alueella ei ole asiakkaiden käyttöön WC-tiloja.
  • Joissain testauspisteissä tulee varata testiaika, joten tarkastathan toimintaohjeet toimipisteen tiedoista.

Drive-In testausasemat ilman ajanvarausta:

Drive-In testausasemat ajanvarauksella:

Toimipisteet, joissa testaukset tehdään ajanvarauksella Hengitystieinfektioklinikan laboratoriossa:

Drive-In testausasemat, joissa myös antigeenitesti käytössä:

Jos lähin testauspiste on liian kaukana, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme 010 414 1848. Asiakaspalvelussa voimme tarkastaa lähimmän yksikön, jonne voimme ohjata sinut näytteenottoon.

Annathan jokaiselle asiointirauhan

Ethän kuvaa muita potilaita tai Mehiläisen henkilökuntaa ilman heidän suostumustaan. Ethän myöskään julkaise sosiaalisessa mediassa julkaisuja, joista muut asiakkaat ovat tunnistettavissa. Näin kunnioitamme kaikkien yksityisyyttä.