Mehiläinen on julkaissut investointiohjelman vuosille 2015-2017. Mehiläinen investoi yli 200 miljoonaa euroa Suomeen vuosien 2015-2017 aikana. Investoinnit tulevat kohdistumaan uusiin hoivakoteihin ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille sekä lastensuojelun asukkaille, uusiin lääkärikeskuksiin sekä uusiin hammaslääkäriyksiköihin. Investoinnit koostuvat pääosin uusista rakennettavista yksiköistä, yritysostoista ja toiminnan laajentamisesta.

Mehiläinen investoi

Mehiläinen investoi

 

Mehiläinen on yksi Suomen suurimmista sosiaali- ja terveyspalvelualan toimijoista ja sen kautta työllistyy tällä hetkellä yli 9 300 alan huippuammattilaista. Suorien investointien lisäksi Mehiläisen henkilöstömäärä kasvaa arviolta yli 500:lla alan ammattilaisella kahden seuraavan vuoden aikana. Välillisesti Mehiläisen investoinnit työllistävät noin 500 henkilötyövuotta.

 

Panostukset kehitykseen ja innovaatioihin

Sosiaali- ja terveyspalvelut, kuten Suomen talous kokonaisuudessaan, ovat taitekohdassa. Jotta sosiaali- ja terveysalan kasvava asiakasmäärä saadaan Suomessa hoidettua hyvin, tarvitaan tehokkaampia toimintatapoja.

Mehiläinen on jo sadan vuoden ajan ollut tärkeä osa suomalaista terveydenhuoltoa. Uusilla investoinneilla haemme vahvan kasvun lisäksi uusia innovatiivisia toimintamalleja sosiaali- ja terveyspalvelualalle.

Tavoitteemme on tarjota entistä monipuolisempia palveluita julkisen sektorin toiminnan tueksi. Haluamme olla mukana luomassa Suomeen sellaista sosiaali- ja terveyspalveluiden verkostoa, joka pystyy vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin kustannustehokkaasti, mutta laadusta, huolellisuudesta ja nopeasta saatavuudesta tinkimättä.

Jaa