Hammaslääkäri Vantaa

Hammas Mehiläinen tarjoaa kattavat ja asiantuntevat hammaslääkäripalvelut Vantaan hammaslääkärikeskuksessa.

Vantaan Hammas Mehiläisen kattavat hammaslääkäripalvelut mahdollistavat asiakkaalle kokonaisvaltaista hammashoidon suunnittelua, hammashoitoa ja seurantaa.

Hammaslääkäripalvelut Vantaalla

  • Hammaslääkärin vastaanotolla on syytä käydä säännöllisesti, vaikka suussa ei olisi mitään akuuttia vaivaa, sillä suun terveys vaikuttaa koko kehoon.
  • Hammas Mehiläiseltä saat nopeasti ajan hammaslääkärille, jos äkillinen hammaskipu tai hammassärky iskee.
  • Vantaan Hammas Mehiläisen ammattitaitoiset hammaslääkärit, suuhygienistit ja hammashoitajat ovat apunasi, kun tarvitset hoitoa ja apua suun terveyteen liittyvissä asioissa.

Palvelut

Hammastarkastuksessa saat hammaslääkäriltä arvion suun ja hampaiden terveydentilasta sekä suosituksen jatkotoimenpiteistä. Hammastarkastus on kivuton tutkimus, eikä sen yhteydessä tarvitse tehdä hoitotoimenpiteitä.

Varaa hammastarkastus

Hammashoitopelkotarkistuksessa voit yhdessä pelkopotilaiden hoitoon perehtyneen hammaslääkärin kanssa kohdata hammaspelkosi turvallisesti omaan tahtiisi.

Hammaskivi altistaa ientulehdukselle, saa hengityksen haisemaan ja voi ajan myötä aiheuttaa jopa terveysriskin. Suuhygienisti tai hammaslääkäri poistaa hammaskiven hellävaraisesti ja ilman kipua.

Hampaan paikkaaminen tarkoittaa reikiintyneen hammaskudoksen poistamista ja korvaamista täyteaineella eli paikalla. Voit varata ajan hampaiden paikkausta varten hammaslääkärille.

Usein hammas lohkeaa tapaturman, kuten kaatumisen seurauksena. Hammas voi lohjeta myös esimerkiksi syödessä tai narskutellessa. Silloin taustalla on usein hampaan reikiintyminen.

Hampaan poisto on yleensä kivuton ja nopea toimenpide. Vaurioituneen hampaan korjaaminen ei ole aina mahdollista, ja silloin hammas pitää poistaa.

Oikomishoito aikuisena hoituu yleensä nopeammin ja helpommin kuin lapsena. Hampaiden suoristus kannattaa, sillä purentavika voi haitata puhumista ja syömistä sekä aiheuttaa kipuja.

Turvallisin ja paras tapa on tehdä hampaiden valkaisu suuhygienistin tai hammaslääkärin vastaanotolla. Valkaisukonsultaatiossa tarkistetaan suun terveystilanne ja varmistetaan, ettei suussa ole valkaisun lopputulokseen vaikuttavia tekijöitä, kuten iensairauksia, hammaskiveä, värjäymiä tai kiillekulumia.

Hammaslääkäri Vantaa – toimipisteet

Hammas Mehiläisen hammaslääkäriasemat tarjoavat hammashoitoa Vantaalla. Vantaan hammaslääkäriasemat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja hammaslääkäriasemille on esteetön kulku.

Vantaan hammaslääkäriasemien tarkemmat tiedot eri palveluista, hammashoidoista ja aukioloajoista löydät hammaslääkäriasemien omilta sivulta.

Hammashoitoa Vantaalla - Monipuoliset palvelut hammaslääkäreiltä ja suuhygienisteiltä

Hammas Mehiläisen kattavat hammaslääkäripalvelut Vantaalla mahdollistavat asiakkaalle kokonaisvaltaista hammashoidon suunnittelua, hammashoitoa ja seurantaa. Tutustu Vantaan Hammas Mehiläisen vastaanottoa pitäviin hammaslääkäreihin ja suuhygienisteihin.

Säännöllinen hammastarkastus kannattaa

Hammaslääkärin vastaanotolla on syytä käydä säännöllisesti, vaikka suussa ei olisi mitään akuuttia vaivaa, sillä suun terveys vaikuttaa koko kehoon.

Säännöllisille hammastarkastuksille on monta hyvää syytä:

  • Ennakointi. Pääset vähemmällä, kun hoidat suutasi ennaltaehkäisevästi. Suun sairaudet ovat nimittäin usein piileviä, ja vain hammaslääkäri voi huomata alkavan vaivan. Kun itse havaitset hampaasi vihoittelevan, on ongelma muhinut suussasi jo pitkään.
  • Säästö. Pitkällä tähtäimellä säännölliset hammastarkastukset maksavat itsensä takaisin. Suun ongelmien korjaaminen varhaisessa vaiheessa on yleensä helpompaa ja edullisempaa kuin pitkälle edenneiden ongelmien korjaaminen.
  • Yleisterveys. Säännöllinen hammastarkastus on investointi koko terveyteesi, sillä suu on suora reitti koko kehoosi. Suussa kytevät tulehdukset voivat levitä muualle elimistöön, ja sairas suu voi olla syynä esimerkiksi sydän- ja aivosairauksiin.

Varaa aika hammaslääkäriin

Varaa aika hammashoitoon Mehiläisen ajanvarauspalvelusta tai soittamalla asiakaspalveluun 010 273 8000 (0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min). Puhelinpalvelumme on auki joka päivä vuorokauden ympäri.

Varaa hammastarkastus

Maksa hammashoito joustavasti eri maksutavoilla

Hammas Mehiläisessä voit hyödyntää joustavasti erilaisia maksutapoja. Tutustu erilaisiin käytössä oleviin maksu- ja rahoituspalveluihimme ja valitse sinulle sopivin.

Tutustu maksutapoihin

Hinnasto ja maksaminen