Videoita oman hyvinvoinnin edistämiseen

Löydät OmaMehiläinen-sovelluksesta videosisältöä oman hyvinvointisi tukemiseen ja edistämiseen. Uusien videokirjaston tavoitteena on antaa tietoa ja vinkkejä jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen sekä masennuksen ja työuupumuksen tunnistamiseen ja avun hakemiseen. Kumppanimme Lifeclassin tuottama videokirjasto pitää sisällään yli 80 asiantuntijahaastatteluihin perustuvaa videota mielen hyvinvointiin.

Videokirjasto kaikille OmaMehiläisen käyttäjille

Laaja Lifeclassin tuottama videokirjasto sisältää monipuolista videosisältöä ja ohjeistusta mielen hyvinvointiin, hyvinvointiin työyhteisössä sekä masennukseen. Voit tutustua videoihin haluamassasi järjestyksessä, kun sinulle sopii. Löydät videokirjaston OmaMehiläinen -sovelluksen etusivun alanavigaatiosta, Lisää -otsikon takaa. Palvelu on kaikille asiakkaillemme veloitukseton.

Lifeclass

Videovalmennukset työterveysasiakkaille

Työterveysasiakkaamme voivat käynnistää OmaMehiläisessä itselleen neljän viikon mittaisen mielen hyvinvointiin ja työssä jaksamiseen painottuvan Työkaluja mielen hyvinvointiin -videovalmennuksen, joka pohjautuu kumppanimme Lifeclassin tuottamaan sisältöön. Lisäksi esimiehet voivat käynnistää itselleen neljä viikkoa kestävän Työkaluja työyhteisön tukemiseen -esimiesvalmennuksen. Valmennuksen aikana asiakas saa tarvittaessa helposti yhteyden omaan työterveyshoitajaan.

Lifeclass videovalmennus

Lataa OmaMehiläinen -sovellus puhelimeesi tai tabletillesi:

Lataa App Storesta

Get it on Google Play

Kerromme mielellämme lisää:

Hanna Hovi

Hanna Hovi, Johtaja, Digitaaliset palvelut ja liiketoiminnan kehitys

puh. 040 041 7177, sähköposti hanna.hovi@mehilainen.fi