Urheilu Mehiläinen urheiluvammojen hoidon kansainvälistä kärkeä

Urheilu Mehiläisen asiantuntijat edustavat maailman kansainvälistä kärkeä urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa. Palvelut ovat nyt tarjolla aiempaa laajemmin myös aktiiviliikkujille ja urheiluharrastajille.

Suomi sekä Urheilu Mehiläisen asiantuntijat nauttivat laajaa kansainvälistä arvostusta urheiluvammojen hoidossa, ennaltaehkäisyssä ja kuntoutuksessa. Tästä kertovat lukuisat hoidossa olleet huippu-urheilijat sekä laaja yhteistyö muun muassa FC Barcelona ja Real Madrid -jalkapalloseurojen kanssa.

-Suomi on kansainvälisille urheilijoille turvallinen paikka tulla hoitoon: meillä on korkea hygieniataso, hoidolla on maailman mittakaavassa hyvä hinta-laatusuhde ja urheilijat voivat tulla tänne ilman pelkoa tungettelevista faneista. Lisäksi me olemme rehellisiä, ja pidämme sovitusta kiinni, toteaa ortopedi Jussi Rantanen Urheilu Mehiläisen Turun klinikalta.

Urheilu Mehiläisen arvostettu osaaminen perustuu muun muassa erikoistumiseen, tiimityöhön sekä onnistumisiin asiakkaiden hoidossa.

- Alan asiantuntijuus syntyy kolmesta tekijästä: kokemuksesta potilastyössä, käytännön taidoista diagnostiikassa, leikkaushoidossa ja konservatiivisen hoidon suunnittelussa sekä oman alan tutkimustyön tekemisestä ja seuraamisesta. Kansainvälisesti Urheilu Mehiläinen on tullut tunnetuksi erityisesti lihas- ja jännevammojen hoidossa, sanoo dosentti Lasse Lempainen.

- Tieteellisen tutkimustyön merkitys on suuri niin kansainvälisen yhteistyön, kuin asiakkaidemmekin kannalta. Pystymme lupaamaan kaikille asiakkaillemme saman osaamisen tason, kuin kansainvälisille huippu-urheilijoille, täydentää professori Jari Salo Urheilu Mehiläisen Helsingin klinikalta, joka hänen johdollaan tunnetaan sekä käytännön että tieteellisen työn osalta erityisesti urheilijoiden nivelrusto-ongelmien tutkimisessa ja kuvantamisessa.

Fysiikkavalmennus on tärkeä osa urheilijan menestystä

Urheilijat käyvät Urheilu Mehiläisessä läpi testejä, joiden perusteella suunnitellaan niin leikkausta edeltävä kuin sen jälkeinenkin harjoittelu yksikön fysiikkavalmentajien ja fysioterapeutin toimesta.

- Hoidossamme olleiden urheilijoiden paluu harjoittelun pariin tapahtuu ohjatusti, mitattuun tietoon perustuen, yhteistyössä ortopedin ja tiimin kanssa. Tällä on iso merkitys kansainvälisten asiakkaidemme kohdalla - jopa siinä määrin, että urheilijoita hakeutuu ulkomailta jo pelkkään ohjattuun harjoitteluun Urheilu Mehiläiseen, toteaa Salo.

Valtakunnallinen verkosto ja digipalvelut urheilijan tukena

Urheilu Mehiläinen palvelee urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja mm. urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa kattavasti koko Suomessa. Urheilu Mehiläisen asiakkaiden käytössä on myös OmaMehiläinen-verkkopalvelun ja -sovelluksen koko terveysdata MRI-kuvineen. Oma Mehiläinen tarjoaa jatkossa myös mobiiliratkaisut kuntoutumisen ja omatoimisen harjoittelun tueksi, ja näin hoito-ohjeet ovat urheilijan mukana aina.

Urheilu Mehiläinen kokoaa urheilulääketieteen kärkinimet sekä joukon urheilun ammattilaisia ja vaikuttajia Asiantuntijakonferenssiin Helsinkiin 21.9.-22.9.2018. Ota seurantaan Urheilu Mehiläisen Instagram-tili @urheilumehilainen, niin pääset seuraamaan asiantuntijakonferenssin tunnelmia!

Lue lisää:

FC Barcelonan Carles Aleñá leikattiin Urheilu Mehiläisessä – leikkaus sujui suunnitellusti

Real Madridin Jaime Sánchez Muñoz leikattiin Turun Urheilu Mehiläisessä

Yhdistyneiden Arabiemiraattien Al Nasr -joukkueen maalivahti Ahmad Shambih leikattiin Turun Urheilu Mehiläisessä


Uutinen julkaistu 21.9.2018